PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker
PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker
69,99 €
PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker  1
PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker  2
PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker  3
PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker  4

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

3.0 (3)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
69,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Sytytkö tuhmista puheista ja syvästä voihkinnasta? Siinä tapauksessa PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker tarjoaa sinulle unohtumattomia itsetyydytyskokemuksia.

Tämä aloittelijaystävällinen masturbaattori hemmottelee sinua tuhmilla kommenteilla kuten "I love your big cock, baby!" ja voihkii työntöjesi tahtiin.

Nojaudu taaksepäin ja nauti 10 värinäasetuksesta tai käytä pohjassa olevaa säädettävää imukuppia, joka tarttuu tiukasti sileisiin pintoihin, niin voit käyttää strokeria ilman käsiä.

Pehmeässä sisäholkissa on aitoa muistuttavat häpyhuulet ja stimuloiva sisäpuoli, jotka yhdistettynä muihin toimintoihin vievät sinut räjähtäviin orgasmeihin.

Voit yhdistää masturbaattoriin kuulokkeet, jolloin käyttö käy huomaamattomammin.

Tiedot

MATERIAALI: TPE ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKONAISPITUUS: 17,8 cm.
HALKAISIJA: 8,2 cm.
SISÄSYVYYS: 12 cm.
SISÄHALKAISIJA: 0,5 cm (joustaa).
VÄRINÄTASOT: 10 asetusta.
AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
KIELI: Englanti (masturbaattori puhuu englantia).

TUOTENUMERO: 21010.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Ei todellakaan kovin mukava käyttää, ja epäkäytännöllinen

Olin odottanut tätä innolla, koska pidän normaalisti Fleshlight-konseptista. Niin tässä yhdessä vibraattorin kanssa sen täytyy olla todella hyvä - ajattelin. Mutta ei, valitettavasti en voi suositella tätä vibraattoria useista syistä: * Holkki ei ole kovin syvä, ja vaikka olen suunnilleen normaalikokoinen, kohtaan holkissa olevanbulletin. Se tosiaan sattuu vähän:( * Holkki on erittäin tiukka, mikä tietysti voi olla mukavaa. Mutta tämä on erittäin tiukka. * Bulletia voi ohjata vain 3-4ohjelmassa, mutta ei nopeuden suhteen. Jos olet hieman herkkä kuten minä, tämä voi olla hyvä asia, koska muuten se voi helposti tulla liian väkivaltaiseksi * Puhdistuson vaikea asia holkin ja bulletin typerän muotoilun vuoksi. Bullet on "taskussa" holkin sivulla, mutta holkin tuuletusaukko johdetaan ulos bulletiin. Tämätarkoittaa, että liukuvoide jne. rasvaa bulletin ja päätyy kauemmaksi koteloon. Tämä on erittäin epäkäytännöllistä, koska kotelo ei ole vedenpitävä eikä sitävoi puhdistaa sisältä * Entä ääni? Kyllä, en käyttänyt sitä; onneksi sen saa pois päältä:) Lue lisää

-
5 3 1
Nah

Halpa malli Se oli liian tiukka ja pieni minulle. Keskinkertaiset värähtelyt .... mutta sopii varmasti monille muille, ei minulle. Mutta, sinun kannattaa kokeilla

-
5 3 1
Ihan hyvä

Säädettävän imukupin nuppi luiskahti ja putosi, kun olisi uusinnan aika. Tiukka, vaatii PALJON liukuvoidetta. Hyvä värinä.

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi