Pipedream Finger in the Ace Sormikondomit
Pipedream Finger in the Ace Sormikondomit
3,99 €
Pipedream Finger in the Ace Sormikondomit

Pipedream Finger in the Ace Sormikondomit

3,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Oletteko valmiita astumaan anaalinautinnon viettelevään maailmaan? Pipedream-tuotemerkki on alan asiantuntija, ja he ovat valmistaneet tämän Finger in the Ace -aloittelijasetin juuri teitä ajatellen.

Peppuun on piilotettu tusinoittain tuntoherkkiä hermopäätteitä, jotka vain odottavat tullakseen stimuloiduiksi, jotta pääsisit kokemaan aivan uudenlaista eroottista nautintoa. Avain näihin uusiin kokemuksiin piilee hitaassa etenemisessä ja oman vartalon kuuntelemisessa.

Käytä settiä kiihottavaan anaaliesileikkiin. Aloita sivelemällä Anal Eaze ‑rentoutusvoidetta anuksen ympäristöön. Sen jälkeen sujauta sormikondomi paikalleen, sivele sen pinnalle ja anukselle runsaasti Anal Moist -liukuvoidetta, ja sitten voitkin lähteä varovaiselle tutkimusmatkalle syvemmälle.

Pakkauksessa on mukana 10 ml:n näytepakkaukset sekä rentoutusvoidetta että liukuvoidetta, ja niiden loputtua voitte hankkia uusia suosikkeja verkkokaupastamme.

Tiedot

SISÄLTÄÄ: 3 x sormikondomia, näytepakkaus Anal Eaze -rentoutusvoidetta (10 ml), näytepakkaus Anal Moist -liukuvoidetta (10 ml).
MATERIAALI: Lateksi.

TUOTENUMERO: 19987.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi