Rends R-1 Kaukosäädin ja Bullet-Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Rends R-1 Kaukosäädin ja Bullet-Vibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

60,90 €

  Kuvaus

  Rends R-1 -aloitussettiin kuuluu monia palkintoja voittaneen japanilaisen Rendsin tunnettu Bach Rotor -bullet ja kaukosäädin, joka on yhteensopiva vibraattorin lisäksi myös muiden R-1 -tuotteiden kanssa. Bullet-vibraattorin päässä on pieni syvennys, jolla voi kiihottaa klitorista hyvin tarkasti ja intensiivisesti.

  Voimakkaassa bullet-vibraattorissa on seitsemän eri värinärytmiä, joista jokainen toimii seitsemällä eri nopeudella, sekä tehokas turboasetus, jolla saa lisää potkua peliin. Eri värinäyhdistelmiä on kaikkiaan yli 50, joista löytyy varmasti sopiva vaativimmallekin käyttäjälle.

  Voit myös tilata erikseen bullet-vibraattoriin sopivan kolmen holkin setin (nimeltä Triple Bach Caps), jotka voi kiinnittää vibraattoriin ja joilla saa aikaan monenlaista sekä naisille että miehille sopivaa stimulaatiota.

  Kaukosäätimen vilkkuva valo kertoo, kun paristot tulee vaihtaa. Se toimii 3 x AA-paristolla, jotka tulevat laitteen mukana.

  Voit puhdistaa bullet-vibraattorin käytön jälkeen kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei se ole vesitiivis.

  Tiedot

  PITUUS: Vibraattori 5,8 cm, kaukosäädin 11,4 cm.
  PAINO: Vibraattori 52 g, kaukosäädin 54 g.
  PARISTOT: 3 x AA (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 7 rytmiä x 7 nopeutta.
  VESITIIVIS: Ei.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Rends R-1 Kaukosäädin ja Bullet-Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *