Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Rockbox 2 Pleasure Power Tool
 • Rockbox 2 Pleasure Power Tool
 • Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Rockbox 2 on kolme kertaa tehokkaampi kuin tavallinen Magic Wand, joten ehkä sitä pitäisi kutsua seksityökaluksi seksilelun sijaan. Se on kiistämättä markkinoiden voimakkaimpia vibraattoreita, ja se väriseekin viisi kertaa voimakkaammin kuin pesukone.

  Kokonsa vuoksi sitä voi olla vaikea käyttää yksin, joten suosittelemme, että käytät sitä kumppaniisi ja päinvastoin. Voitte säädellä sen kuutta eri värinävoimakkuutta kääntämällä pyörivää kytkintä. Laite toimii verkkovirralla, ja siinä on kuuden metrin mittainen johto. Laitteen saa helposti päälle ja pois päältä kädensijan alla olevan painikkeen avulla.

  Rockbox 2:n mukana tulee kaksi erilaista lisäosaa, joista toinen on suunniteltu naisille ja toinen miehille. Naisille suunnattu "Hot Chick" -lisäosa muistuttaa suurta, jämäkkää kieltä, joka värisee nautinnollisesti intiimialueilla. Miehille suunnattu "Master Blaster" -lisäosa on puolestaan tarkoitettu peniksen alapuolen stimulointiin.

  Koska Rockbox 2 värisee niin voimakkaasti, suosittelemme aloittamaan sen käytön matalimmalta tehotasolta sekä käyttämään sen kanssa runsaasti liukuvoidetta. Jos värinät tuntuvat sittenkin liian voimakkailta, sitä voi myös käyttää vaatteiden päällä.

  Mukana tulevat lisäosat voi puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Laite itsessään ei ole vesitiivis.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kumi ja muovi.
  PITUUS: Noin 20 cm, johto 6 m.
  LEVEYS: Noin 10 cm.
  PAINO: 893 g (itse laite).
  VÄRINÄTASOT: 6 erilaista.
  ÄÄNITASO: Yli keskitason (maks. 75 dB).
  SÄÄDIN: 2 painiketta.
  VESITIIVIS: Ei.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Rockbox 2 Pleasure Power Tool

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *