Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
147,00 €
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Rockbox 2 Pleasure Power Tool

147,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Rockbox 2 on kolme kertaa tehokkaampi kuin tavallinen Magic Wand, joten ehkä sitä pitäisi kutsua seksityökaluksi seksilelun sijaan. Se on kiistämättä markkinoiden voimakkaimpia vibraattoreita, ja se väriseekin viisi kertaa voimakkaammin kuin pesukone.

Kokonsa vuoksi sitä voi olla vaikea käyttää yksin, joten suosittelemme, että käytät sitä kumppaniisi ja päinvastoin. Voitte säädellä sen kuutta eri värinävoimakkuutta kääntämällä pyörivää kytkintä. Laite toimii verkkovirralla, ja siinä on kuuden metrin mittainen johto. Laitteen saa helposti päälle ja pois päältä kädensijan alla olevan painikkeen avulla.

Rockbox 2:n mukana tulee kaksi erilaista lisäosaa, joista toinen on suunniteltu naisille ja toinen miehille. Naisille suunnattu "Hot Chick" -lisäosa muistuttaa suurta, jämäkkää kieltä, joka värisee nautinnollisesti intiimialueilla. Miehille suunnattu "Master Blaster" -lisäosa on puolestaan tarkoitettu peniksen alapuolen stimulointiin.

Koska Rockbox 2 värisee niin voimakkaasti, suosittelemme aloittamaan sen käytön matalimmalta tehotasolta sekä käyttämään sen kanssa runsaasti liukuvoidetta. Jos värinät tuntuvat sittenkin liian voimakkailta, sitä voi myös käyttää vaatteiden päällä.

Mukana tulevat lisäosat voi puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Laite itsessään ei ole vesitiivis.

Tiedot

MATERIAALI: Kumi ja muovi.
PITUUS: Noin 20 cm, johto 6 m.
LEVEYS: Noin 10 cm.
PAINO: 893 g (itse laite).
VÄRINÄTASOT: 6 erilaista.
ÄÄNITASO: Yli keskitason (maks. 75 dB).
SÄÄDIN: 2 painiketta.
VESITIIVIS: Ei.

TUOTENUMERO: 15028.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi