Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi
 • Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi
 • Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi

Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Jos etsit juuri täydellistä kauko-ohjattavaa tappia, Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi on tehokas ja tyylikäs valinta.

  Kaukosäätimellä voit joko itse säätää tappia tai antaa nautintosi kumppanisi osaaviin käsiin osana kiihottavaa parileikkiä.

  Apex-tapin koko ja muotoilu sopivat parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

  Tämän tyylikkään tapin erityispiirteenä on ainutlaatuinen kaksikerroksinen silikonipinta, joka tuntuu todella nautinnolliselta käytössä.

  Vibraattorissa on seitsemän eri värinäasetusta, joista löydät varmasti itsellesi sopivaa nautintoa. Kaukosäädin toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi.
  ROISKEENKESTÄVÄ: Kyllä, mutta ei vesitiivis.
  PARISTOT: 2 x AAA (ei mukana).
  PITUUS: 15 cm.
  HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti.
  VÄRINÄTASOT: 7.
  KAUKOSÄÄDIN: Johdollinen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Ihanaa tyydytystä moneen makuun Tuote on oikein laadukkaan tuntuinen ja materiaali juuri sopivan pehmeä. Sopii kokonsa puolesta lähes täydellisesti niin kokeneelle naiselle, kuin hieman kokemattomammalle miehellekin. Monipuoliset värinätasot mahdollistavat joko pienen "alkukiihotuksen", tai jopa orgasmin aiheuttavan suuren nautinnon. Tuotteen insertio tuntuu materiaalin ansiosta sujuvalta ja kiihottavalta, varsinkin liukuvoiteen kanssa. Joissain asennoissa tappi on hieman vaikea saada pysymään paikoillaan, varsinkin värinän ollessa päällä, mutta esim. sen päällä istuttaessa nautinto on takuuvarma. Tapin iso kantaosa pitää todellakin huolen, ettei tuote pääse lipsahtamaan vahingossa kokonaan sisään. Loistava puoli on myös, että tuotteen patterit asetetaan ohjaimeen itse tapin sijasta, eli ei jos patterit sattuvat vuotamaan käytön aikana, sen ei pitäisi aiheuttaa suuria ongelmia. Itse ohjain oli pienen opiskelun jälkeen helppokäyttöinen, ja johto sopivan pitkä (noin 80cm). Kokonaisuudessaan tuote on siis hyvin suositeltava kaikille, joita anaalileikit kiinnostavat. Myös tapin väristä plussa.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Todella hyvä! Todella hyvä vibra ja hyvän kokoinen, ainoa miinus on se että ei ole kunnon ohjeita että miten laite menee esim. päälle ja pois, mutta muuten erinomainen laite.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *