Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi
Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi
SÄÄSTÄ 29%
16,90 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 29%
Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi
Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi
Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi

Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi

4.9 (2)
23,95 € 16,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos etsit juuri täydellistä kauko-ohjattavaa tappia, Sevencreations Apex Kauko-ohjattava Iso Anustappi on tehokas ja tyylikäs valinta.

Kaukosäätimellä voit joko itse säätää tappia tai antaa nautintosi kumppanisi osaaviin käsiin osana kiihottavaa parileikkiä.

Apex-tapin koko ja muotoilu sopivat parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

Tämän tyylikkään tapin erityispiirteenä on ainutlaatuinen kaksikerroksinen silikonipinta, joka tuntuu todella nautinnolliselta käytössä.

Vibraattorissa on seitsemän eri värinäasetusta, joista löydät varmasti itsellesi sopivaa nautintoa. Kaukosäädin toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi.
ROISKEENKESTÄVÄ: Kyllä, mutta ei vesitiivis.
PARISTOT: 2 x AAA (ei mukana).
PITUUS: 15 cm.
HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti.
VÄRINÄTASOT: 7.
KAUKOSÄÄDIN: Johdollinen.

TUOTENUMERO: 17679.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Ihanaa tyydytystä moneen makuun

Tuote on oikein laadukkaan tuntuinen ja materiaali juuri sopivan pehmeä. Sopii kokonsa puolesta lähes täydellisesti niin kokeneelle naiselle, kuin hieman kokemattomammalle miehellekin. Monipuoliset värinätasot mahdollistavat joko pienen "alkukiihotuksen", tai jopa orgasmin aiheuttavan suuren nautinnon. Tuotteen insertio tuntuumateriaalin ansiosta sujuvalta ja kiihottavalta, varsinkin liukuvoiteen kanssa. Joissain asennoissa tappi on hieman vaikea saada pysymään paikoillaan, varsinkin värinänollessa päällä, mutta esim. sen päällä istuttaessa nautinto on takuuvarma. Tapin iso kantaosa pitää todellakin huolen, ettei tuote pääse lipsahtamaan vahingossakokonaan sisään. Loistava puoli on myös, että tuotteen patterit asetetaan ohjaimeen itse tapin sijasta, eli ei jos patterit sattuvat vuotamaan käytön aikana, sen eipitäisi aiheuttaa suuria ongelmia. Itse ohjain oli pienen opiskelun jälkeen helppokäyttöinen, ja johto sopivan pitkä (noin 80cm). Kokonaisuudessaan tuote on siis hyvinsuositeltava kaikille, joita anaalileikit kiinnostavat. Myös tapin väristä plussa. Lue lisää

-
5 5 1
Todella hyvä!

Todella hyvä vibra ja hyvän kokoinen, ainoa miinus on se että ei ole kunnon ohjeita että miten laite menee esim. päälle ja pois, mutta muuten erinomainen laite.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi