Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

Kuvaus

Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori sopii mainiosti vesitiivistä vibraattoria kaipaavalle. Tätä vibraattoria voi huoletta käyttää suihkussa tai kylvyssä, ja siinä on peräti seitsemän erilaista värinäohjelmaa, joista valita. Niistä kolme on sykkiviä rytmejä, yksi nopeutuva ja kolme tasaista.

Dildovibraattori on valmistettu täysin ftalaatittomasta ABS-muovista, joka on päällystetty jämäkällä mutta pehmeäpintaisella silikonilla. Vibraattori tarjoaa helposti kohdistettavaa stimulaatiota ja sen pinta tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten erityisesti kun sivelet siihen laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta ennen käyttöä.

Huomioithan, että dildovibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS.
FTALAATITON: Kyllä.
HALKAISIJA: 3,2-3,8 cm
PITUUS: 20 cm, josta 16,5 cm sisään asetettavaa.
VÄRINÄTASOT: 7.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).
VESITIIVIS: Kyllä.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Vibraatiovoimakkuus
Äänitaso
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Paras kaveri Olen mies, joten arvostelu koskee ainoastaan takapuoleen kohdistuvaa stimulointia.

Lelu sinänsä yllätti, sillä olen aika uusi anaalistimulaation parissa, enkä ole hirveästi kokemusta eri leluista saanut. Ostin keskikokoisen vibran sen takia koska minulla oli entuudestaan pienikokoisia eturauhasstimulaattoreita; jotta saisin rahalle hieman enemmän vastinetta. Osasin odottaa isoa lelua, mutta en osannut odottaa jääväni kakkossijalle pituuskilpailussa (suureksi ilokseni). Tuote on keskiverto penistä suurempi, joten se soveltuu heille, jotka ovat tottuneet hieman isompaan. Sopiiko tuote kuitenkaan aloittelijalle?

Jokainen kokeilee tietysti omaan tahtiinsa, mutta mielestäni keskikokoinen vibra sopii hyvin myös heille, jotka haluavat kerralla ostaa jotain parempaa. Mukaan tietty liukuvoide (kokeiltu anaalitoimintaan tarkoitetulla liukkarilla) - sekä mielellään anaalisuihku, sillä muuten touhusta voi tulla hieman likaista. Ensimmäinen penetraatio vaatii hieman enemmän, mutta pieni esileikki (jopa toisella lelulla, jos semmoinen löytyy) ja rutkasti liukkaria (itse sain parhaat tulokset pienellä kerroksella lelun yli, sitten vielä herneen kokoinen tippa päätyyn).
Tosin suosittelen lämpimästi kokeilemaan ensin jollain pienemmällä – keskikokoiseen leluun tottuu nopeasti, mutta pari ensimmäistä kertaa ovat hieman vaikeita.

Miltä lelu sitten tuntuu? Ensin hieman epävarmuutta, ehkä jopa pientä kipua, mutta kun lelu menee sulkijalihaksen ohi… Nautinto valtaa koko kehon. Lelu on joustava, mutta sen pääty on hieman kovempi, joten sillä on hyvä työntää sisään. Siinä on pieni alue, josta sitä voi pidellä, ja sitä voi olla hieman vaikea ohjata jos liukkaria on kaikkialla. Itse huomasin kyseisen ongelman, mutta ajan myötä liukkari kuivui ja ote oli paljon parempi. Lelua voi siis liikuttaa melko helposti edestakaisin, mutta ei kuitenkaan hirveällä vauhdilla.
Ja jos siinä ei ollut tarpeeksi stimulaatiota, lelussa on myös 7 värinävaihtoehtoa. Vaihtoehdot tulevat etenevässä järjestyksessä, ja uskoisin että jokainen löytää oman suosikkinsa sieltä. Lelussa on myös hyväntuntuinen pinta, joka auttaa stimulaatiossa. Tuote on hiljainen mutta tehokas.

Tuote on helppo puhdistaa koska se on vesitiivis, mutta pienet välit tarvitsevat hieman tarkempaa puhdistusta.

Lyhyesti sanottuna:
Positiivista:
+Kookas, hyväntuntuinen
+Hyvät tärinät, hiljainen
+Mukava muoto ja väri
+Räjähtävät orgasmit

Negatiivista:
-Pieni pitelyalue, joka vaikeuttaa ohjausta


Kaiken kaikkiaan sanoisin, että tuote on todella hyvä. Hieman kookkaampi kaveri, mutta auttaa saavuttamaan paremmat orgasmit kuin ilman. Hieman mielikuvitusta ja lelun voi ajatella kuuluvan jollekin itseä kiihottavalle henkilölle, jolloin laadukas kokemus on taattu.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *