Seven Creations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori
Seven Creations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori
23,90 €
Kampanja - Valitse 3 hintaan 60,-
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  1
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  2
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  3
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  4
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  5
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  6
Sevencreations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori  10

Seven Creations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori

4.9 (1)
Saatavilla 9.3.2021 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
Kampanja - Valitse 3 hintaan 60,-
23,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Seven Creations Klassinen Keskikokoinen Silikoninen Dildovibraattori sopii mainiosti vesitiivistä vibraattoria kaipaavalle. Tätä vibraattoria voi huoletta käyttää suihkussa tai kylvyssä, ja siinä on peräti seitsemän erilaista värinäohjelmaa, joista valita. Niistä kolme on sykkiviä rytmejä, yksi nopeutuva ja kolme tasaista.

Dildovibraattori on valmistettu täysin ftalaatittomasta ABS-muovista, joka on päällystetty jämäkällä mutta pehmeäpintaisella silikonilla. Vibraattori tarjoaa helposti kohdistettavaa stimulaatiota ja sen pinta tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten erityisesti kun sivelet siihen laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta ennen käyttöä.

Huomioithan, että dildovibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS.
FTALAATITON: Kyllä.
HALKAISIJA: 3,2-3,8 cm
PITUUS: 20 cm, josta 16,5 cm sisään asetettavaa.
VÄRINÄTASOT: 7.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).
VESITIIVIS: Kyllä.

Arvostelut
5
4
3
2
1
Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Paras kaveri

Olen mies, joten arvostelu koskee ainoastaan takapuoleen kohdistuvaa stimulointia. Lelu sinänsä yllätti, sillä olen aika uusi anaalistimulaation parissa, enkä ole hirveästi kokemusta eri leluista saanut. Ostin keskikokoisen vibran sen takia koska minulla oli entuudestaan pienikokoisia eturauhasstimulaattoreita; jotta saisin rahallehieman enemmän vastinetta. Osasin odottaa isoa lelua, mutta en osannut odottaa jääväni kakkossijalle pituuskilpailussa (suureksi ilokseni). Tuote on keskiverto penistäsuurempi, joten se soveltuu heille, jotka ovat tottuneet hieman isompaan. Sopiiko tuote kuitenkaan aloittelijalle? Jokainen kokeilee tietysti omaan tahtiinsa, muttamielestäni keskikokoinen vibra sopii hyvin myös heille, jotka haluavat kerralla ostaa jotain parempaa. Mukaan tietty liukuvoide (kokeiltu anaalitoimintaan tarkoitetullaliukkarilla) - sekä mielellään anaalisuihku, sillä muuten touhusta voi tulla hieman likaista. Ensimmäinen penetraatio vaatii hieman enemmän, mutta pieni esileikki (jopatoisella lelulla, jos semmoinen löytyy) ja rutkasti liukkaria (itse sain parhaat tulokset pienellä kerroksella lelun yli, sitten vielä herneen kokoinen tippa päätyyn).Tosin suosittelen lämpimästi kokeilemaan ensin jollain pienemmällä – keskikokoiseen leluun tottuu nopeasti, mutta pari ensimmäistä kertaa ovat hieman vaikeita. Miltälelu sitten tuntuu? Ensin hieman epävarmuutta, ehkä jopa pientä kipua, mutta kun lelu menee sulkijalihaksen ohi… Nautinto valtaa koko kehon. Lelu on joustava, mutta senpääty on hieman kovempi, joten sillä on hyvä työntää sisään. Siinä on pieni alue, josta sitä voi pidellä, ja sitä voi olla hieman vaikea ohjata jos liukkaria onkaikkialla. Itse huomasin kyseisen ongelman, mutta ajan myötä liukkari kuivui ja ote oli paljon parempi. Lelua voi siis liikuttaa melko helposti edestakaisin, mutta eikuitenkaan hirveällä vauhdilla. Ja jos siinä ei ollut tarpeeksi stimulaatiota, lelussa on myös 7 värinävaihtoehtoa. Vaihtoehdot tulevat etenevässä järjestyksessä, jauskoisin että jokainen löytää oman suosikkinsa sieltä. Lelussa on myös hyväntuntuinen pinta, joka auttaa stimulaatiossa. Tuote on hiljainen mutta tehokas. Tuote onhelppo puhdistaa koska se on vesitiivis, mutta pienet välit tarvitsevat hieman tarkempaa puhdistusta. Lyhyesti sanottuna: Positiivista: +Kookas, hyväntuntuinen +Hyvättärinät, hiljainen +Mukava muoto ja väri +Räjähtävät orgasmit Negatiivista: -Pieni pitelyalue, joka vaikeuttaa ohjausta Kaiken kaikkiaan sanoisin, että tuote ontodella hyvä. Hieman kookkaampi kaveri, mutta auttaa saavuttamaan paremmat orgasmit kuin ilman. Hieman mielikuvitusta ja lelun voi ajatella kuuluvan jollekin itseäkiihottavalle henkilölle, jolloin laadukas kokemus on taattu. Lue lisää

-
5 5 1
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi