Sevencreations Värisevä Vaginapumppu
Sevencreations Värisevä Vaginapumppu
32,99 €
Sevencreations Värisevä Vaginapumppu  1
Sevencreations Värisevä Vaginapumppu  2

Sevencreations Värisevä Vaginapumppu

3.0 (1)
32,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Sevencreations Värisevä Vaginapumppu lisää emättimen alueen tuntoherkkyyttä, jolloin saat entistä enemmän irti seksistä ja itsetyydytyksestä.

Pumppu luo emättimen päälle verenkiertoa lisäävän alipaineen, jolloin klitoriksen ja koko emättimen alueen tuntoherkkyys kasvaa merkittävästi. Lisäksi pumpun vibraattori värisee nautinnollisesti pumpatessasi tarjoten kiihottavaa stimulaatiota.

Emättimen päälle asetettavan osan sisäpuolella on kaksi kohoumaa, jotka kiihottavat klitorista ja emätintä alipaineen muodostuessa. Käsikäyttöisessä pumppuosassa on venttiilipainike, jonka avulla tasaat paineen nopeasti ja helposti. Emätinosan voi toki asettaa muuallekin vartalolla, joten sitä voi käyttää esim. nännien päällä.

Vaginapumppu on valmistettu silikonista ja muovista. Vibraattorissa on seitsemän erilaista toimintoa, joita säädät helposti pohjassa olevan painikkeen avulla. Pakkaukseen kuuluu 3 x LR44-paristoja.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
VESITIIVIS: Kyllä.
KOKO, EMÄTINOSA: 7 cm pitkä ja 5 cm leveä.
VÄRINÄTASOT: 7 erilaista.
SÄÄDIN: 1 painike.
PARISTOT: 3 x AG13/LR44 (mukana).

TUOTENUMERO: 15228.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Liian pieni ja tehoton

Pumppu on melko pieni, eikä riitä ainakaan minun vaginani ympärille kunnolla. Lisäksi alipainetta ei saa muodostettua tarpeeksi, jotta sillä saisi oikeasti pumpattua vaginaa. Paine ja imu ovat melkein olemattomia, vaikka olen kokeillut erinäisiä keinoja - vika ei siis varmaankaan ole käyttäjässä. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi