Sevencreations Värisevä Vaginapumppu

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sevencreations Värisevä Vaginapumppu

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Sevencreations Värisevä Vaginapumppu lisää emättimen alueen tuntoherkkyyttä, jolloin saat entistä enemmän irti seksistä ja itsetyydytyksestä.

  Pumppu luo emättimen päälle verenkiertoa lisäävän alipaineen, jolloin klitoriksen ja koko emättimen alueen tuntoherkkyys kasvaa merkittävästi. Lisäksi pumpun vibraattori värisee nautinnollisesti pumpatessasi tarjoten kiihottavaa stimulaatiota.

  Emättimen päälle asetettavan osan sisäpuolella on kaksi kohoumaa, jotka kiihottavat klitorista ja emätintä alipaineen muodostuessa. Käsikäyttöisessä pumppuosassa on venttiilipainike, jonka avulla tasaat paineen nopeasti ja helposti. Emätinosan voi toki asettaa muuallekin vartalolla, joten sitä voi käyttää esim. nännien päällä.

  Vaginapumppu on valmistettu silikonista ja muovista. Vibraattorissa on seitsemän erilaista toimintoa, joita säädät helposti pohjassa olevan painikkeen avulla. Pakkaukseen kuuluu 3 x LR44-paristoja.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKO, EMÄTINOSA: 7 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  VÄRINÄTASOT: 7 erilaista.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  PARISTOT: 3 x AG13/LR44 (mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Liian pieni ja tehoton Pumppu on melko pieni, eikä riitä ainakaan minun vaginani ympärille kunnolla. Lisäksi alipainetta ei saa muodostettua tarpeeksi, jotta sillä saisi oikeasti pumpattua vaginaa. Paine ja imu ovat melkein olemattomia, vaikka olen kokeillut erinäisiä keinoja - vika ei siis varmaankaan ole käyttäjässä.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Sevencreations Värisevä Vaginapumppu

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *