Sex & Mischief Steele Balls Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sex & Mischief Steele Balls Geishakuulat

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

16,90 €

  Kuvaus

  Sex & Mischief Steele Balls Geishakuulat sopivat sekä lantionpohjan lihasten harjoittamiseen että nautinnollisiin hetkiin yksin tai kumppanisi kanssa. Nämä upeat, sileät teräskuulat tuntuvat entistä miellyttävämmiltä, jos käytät niiden kanssa hitusen vesipohjaista liukuvoidetta.

  Materiaalistaan johtuen Steele Balls -geishakuulat ovat verrattain painavat ottaen huomioon niiden pienen koon. Niiden paino tuntuu kiihottavalta etenkin kun liikut, sillä ne liikuvat samaan tahtiin sisälläsi. Voit halutessasi myös lämmittää tai viilentää niitä vesihauteessa 10 minuuttia ennen käyttöä, jolloin pääset nauttimaan erilaisista tuntemuksista. Kokeile kuitenkin lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle ennen kuin viet kuulat intiimialueille.

  Jos haluat käyttää kuulia lantionpohjan harjoittamiseen, suosittelemme niitä ensisijaisesti kokeneemmille naisille. Ne ovat niin pienikokoiset (halkaisija 2 cm) ja kuitenkin kohtuullisen painavat, että niiden sisällä pitäminen vaatii jo valmiiksi harjoitettuja lihaksia. Suosittelemme aloittamaan harjoittelun selällään, jolloin kuulat on helpompi pitää sisällä. Sitten kun lihaksesi ovat treenatummat, voit nousta istumaan, seisomaan ja jopa kävellä kuulien kanssa.

  Sex & Mischief Steele Balls -geishakuulat on helppo ottaa ulos käytön jälkeen. Painovoima huolehtii niiden poistamisesta puolestasi, mutta voit myös auttaa niitä työntämällä lantionpohjan lihaksilla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kiillotettu teräs.
  HALKAISIJA: 2 cm.
  PAINO: 33 g per kuula.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Ok Ei välttämättä ihan kokeneille, itsellä oli liian tiukat paikat jotta kuulat olisi painollaan voinut liikkua. Ulosottaminen oli myös haasteellista. Siirtäisin kuulat kategoriasta 'kokeneille' kategoriaan 'aloittelijoille'. Muuten kuulat ovat hyvä tuntuiset, ja mukana tuleva säilytyspussi on kiva. Itselleni ei toiminut.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Nautintoa molemmille Ostin kuulat kaverin suosituksesta, mutta näillä treenaamisen jälkeen huomasin että mieheni sekä itsekin nautimme seksistä enemmän! Aluksi jännitin kuinka saan kuulat pois, mutta se olikin kohtuullisen helppoa. Kuulien poistaminen helpottui käytön myötä.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sex & Mischief Steele Balls Geishakuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *