Shots Toys Erotic Exercise Balls Ben Wa Kuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Shots Toys Erotic Exercise Balls Ben Wa Kuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Shots Toys Erotic Exercise Balls Ben Wa Kuulat tarjoavat nautintoa ja tehokkaan lantionpohjatreenin myötä tiukkuutta emättimeesi.

  Settiin kuuluu kaksi pientä, metallista valmistettua Ben Wa -kuulaa, joiden avulla teet tehokkaita lantionpohjaharjoituksia. Vahva lantionpohja tekee seksistä nautinnollisempaa, sillä se lisää emättimen tuntoherkkyttä. Sekä gynekologit, seksologit että kätilöt suosittelevat säännöllistä lantionpohjan harjoittamista.

  Vie Ben Wa -kuulat varovasti emättimen sisälle. Ne painuvat toisiaan vasten ollessaan sisälläsi, ja liikkeesi saavat ne liikkumaan, mikä stimuloi lantionpohjan lihaksia jännittymään.

  Toisin kuin useissa muissa geishakuulissa, näissä ei ole narua, jolla ne olisi kiinnitetty toisiinsa. Niitä ei ole kuitenkaan vaikea saada ulos. Voit kyykistyä tai painaa niitä lantionpohjan lihaksilla, jolloin ne tulevat ulos painovoiman avustuksella. Tarvittaessa voit avittaa niitä sormella.

  Exercise Balls -kuulien halkaisija on 1,9 cm. Ne on valmistettu metallista, joten ne ovat kohtuullisen painavat olematta kuitenkaan liian vaikeat käyttää. Yhden kuulan paino on 18 g. Voit halutessasi lämmittää kuulia ennen käyttöä asettamalla ne vartalonlämpöiseen veteen.

  Kuulat on pakattu tyylikkääseen valkoiseen säilytysrasiaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli.
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: 1,9 cm.
  PAINO: 2 x 18 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Shots Toys Erotic Exercise Balls Ben Wa Kuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *