Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

93,90 €

  Kuvaus

  Haaveiletteko 10 tuhmasta päivästä erotiikan merkeissä? Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille tarjoaa teille sekä yhteistä nautintoa että kuumia yllätyksiä, jotka tuovat ihanaa maustetta parisuhteen seksielämään.

  Elegantti pakkaus sisältää 10 erilaista tuotetta, joiden yhteisarvo on peräti 170 €. Luvassa on runsaasti mahdollisuuksia kokeiluihin ja toisistanne nauttimiseen uusilla tavoilla - ihania orgasmeja unohtamatta.

  Pakkaus sisältää useita eroottisia tuotteita mm. jännittäviin leikkeihin hellän bondagen parissa, viettelevään esileikkiin sekä orgasmintäyteisiin seikkailuihin. Kenties löydätte myös aivan uusia tapoja nauttia toisistanne tai uudenlaisia stimulaation muotoja, joihin haluatte palata vielä tuonnempanakin.

  Pakkauksen monet upeat tuotteet sopivat sekä miehille, naisille että yhteiseen käyttöön. Antakaa esimerkiksi kauko-ohjattavan penisrenkaan johdatella teidät jaettuun kliimaksiin, tai hemmotelkaa toistenne nautintopisteitä tehokkaan vibraattorin kiihottavalla värinällä. Kenties onnekas vastaanottaja pääsee nauttimaan täysin rinnoin, kun hänen kätensä ovat sidottuina sängynpäähän pehmeällä satiininauhalla?

  Tämä pakkaus on täydellinen lahja niin ystävänpäiväksi, vuosipäiväksi, hääpäivälahjaksi kuin ihanaksi arjen yllätykseksi. Mitäpä sitä turhaan keksimään tekosyitä toistenne hemmotteluun. Ottakaa se mukaan myös erityiselle loma- tai häämatkalle.

  Voitte itse päättää, maltatteko avata luukun kerrallaan vai sukellatteko saman tien nauttimaan koko setistä kerralla. Valitsittepa kummin tahansa, luvassa on tuntikausiksi todella seksikästä tekemistä.

  Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille sisältää yksityiskohtaiset käyttöohjeet tuotteille suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja tanskaksi.

  Suosittelemme hankkimaan lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saatte parhaan kokemuksen. 

  Tiedot

  SISÄLTÖ: 1 x bullet-vibraattori, 1 x geishakuulat, 1 x lassopenisrengas, 1 x värisevä penisrengas kaukosäätimellä, 1 x anustappi, 1 x flogger, 1 x tehokas klassinen vibraattori, 1 x satiininen silmäside, 1 x masturbaattori, 1 x minimekko.
  KOKO: Minimekko on yhdenkoon ja sopii kaikenkokoisille.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  MITAT: 30 cm x 28 cm x 4,5 cm.
  TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.

  HUOM: Suosittelemme hankkimaan lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saatte parhaan kokemuksen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suurmenestys! Sain tämän ystävänpäivälahjaksi rakkaaltani ja avattujen luukkujen sisältö on ollut jo runsaassa käytössä. Eikä siis siksi, että meillä olisi jotenkin kauheasti aiempaa kokemusta seksileluista, joten tätä voi kyllä suositella, jos vain haluaa kokeilla jotain erilaista. On ollut tosi hauskaa, että joka päivälle on jotain odottamisen arvoista, eikä ole kyllä pitkään aikaan ollut tällaista, että harrastettaisiin seksiä monena päivänä peräkkäin. Jos on vähänkin avoin uudelle, niin tästä löytyy mielestäni jotain jokaiseen makuun.Pakkauskin näyttää tosi tyylikkäältä eikä siinä ole mitään rivoja kuvia tai muuta. Ehdoton plussa. Odotamme innolla loppujen luukkujen avaamista!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *