Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • F>I

Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

93,90 €

  Kuvaus

  Haaveiletteko 10 tuhmasta päivästä erotiikan merkeissä? Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille tarjoaa teille sekä nautintoa että kuumia yllätyksiä.

  Elegantti pakkaus sisältää 10 erilaista tuotetta, joista voitte nauttia yhdessä. Luvassa on runsaasti mahdollisuuksia kokeiluihin ja toisistanne nauttimiseen uusilla tavoilla - ihania orgasmeja unohtamatta.

  Tämä pakkaus on täydellinen lahja kumppanillesi niin ystävänpäiväksi, hääpäivälahjaksi kuin ihanaksi arjen yllätykseksi. Mitäpä sitä turhaan keksimään tekosyitä toistenne hemmotteluun.

  Voitte itse päättää, maltatteko avata luukun kerrallaan vai sukellatteko saman tien nauttimaan koko setistä kerralla. Valitsittepa kummin tahansa, luvassa on tuntikausiksi todella seksikästä tekemistä.

  Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille sisältää käyttöohjeet tuotteille suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja tanskaksi.

  Suosittelemme hankkimaan lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saatte parhaan kokemuksen. 

  Tiedot

  SISÄLTÖ: 10 eroottista tuotetta.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  MITAT: 30 cm x 28 cm x 4,5 cm.
  TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.
  HUOM: Suosittelemme hankkimaan lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saatte parhaan kokemuksen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suurmenestys! Sain tämän ystävänpäivälahjaksi rakkaaltani ja avattujen luukkujen sisältö on ollut jo runsaassa käytössä. Eikä siis siksi, että meillä olisi jotenkin kauheasti aiempaa kokemusta seksileluista, joten tätä voi kyllä suositella, jos vain haluaa kokeilla jotain erilaista. On ollut tosi hauskaa, että joka päivälle on jotain odottamisen arvoista, eikä ole kyllä pitkään aikaan ollut tällaista, että harrastettaisiin seksiä monena päivänä peräkkäin. Jos on vähänkin avoin uudelle, niin tästä löytyy mielestäni jotain jokaiseen makuun.Pakkauskin näyttää tosi tyylikkäältä eikä siinä ole mitään rivoja kuvia tai muuta. Ehdoton plussa. Odotamme innolla loppujen luukkujen avaamista!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful 10 Day Love Challenge Box Pareille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *