Sinful 4 Weeks of Pleasure Box Pareille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful 4 Weeks of Pleasure Box Pareille

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,90 €

39,90 €

  Kuvaus

  Haaveiletteko 4 kuumasta viikosta erotiikan merkeissä? Sinful 4 Weeks of Pleasure Box Pareille tarjoaa teille sekä nautintoa että yllätyksiä.

  Elegantti pakkaus sisältää 4 erilaista tuotetta, joiden avulla voitte nauttia kokeiluista ja toisistanne aivan uusilla tavoilla.

  Pakkaus on täydellinen lahja kumppanillesi niin ystävänpäiväksi, hääpäivälahjaksi kuin viikonlopun viettoonkin, tai ihan vain tuomaan piristystä seksielämäänne.

  Voitte itse päättää, maltatteko avata luukun kerrallaan vai sukellatteko saman tien nauttimaan koko setistä kerralla. Oli valintanne kumpi tahansa, luvassa on takuulla lisää läheisyyttä ja upeita orgasmeja.

  Sinful 4 Weeks of Pleasure Box Pareille sisältää käyttöohjeet tuotteille suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja tanskaksi.

  Suosittelemme hankkimaan lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saatte parhaan kokemuksen. 

  Tiedot

  SISÄLTÖ: 4 eroottista tuotetta.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  NIKKELITÖN: Kyllä.
  MITAT: 22,5 cm x 22 cm x 4 cm.
  TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.
  HUOM: Suosittelemme hankkimaan lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saatte parhaan kokemuksen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  HUOM: Luvassa spoilereita! Ostin tämän boksin yllätykseksi tyttökaverille, ja onneksi se otettiin vastaan avoimin mielin.Ensimmäinen vaikutelma oli oikein positiivinen, etenkin kun pakkaus osoittautui tyylikkääksi ja sai heti mielikuvituksen liikkeelle ja odotukset korkealle. Avasimme luukut viikko kerrallaan ja sisällön kanssa leikittiin lakanoiden välissä tuntikausia. Ja nyt siis niitä spoilereita, joten älä lue pitemmälle, jos haluat yllättyä :) Me on tykätty kaikista neljästä lelusta, mutta erityisesti pienin vibraattori ja värisevä penisrengas osuivat nappiin. Näiden kahden avulla on saatu meillä orgasmeja vaikka millä mitalla - siis meistä molemmat! Materiaalit on laadukkaan ja mukavan tuntuisia iholla, ja värinät oikein mukavan tehokkaita. Kahleet on ihan hauskat esileikkiin ja jos haluaa vähän jotain tuhmaa vivahdetta. Ja on se viimeinenkin vibra ihan mukava, mutta tyttökaverini tykkää eniten ulkoisesti käytettävistä. On sitäkin kuitenkin käytetty ilman että laitettiin värinää päälle, ja silloin se toimi mukavasti.Kaiken kaikkiaan oikein hyvä ja suositeltava kokemus. Viisi tähteä täältä (ja ilahtuneelta tyttökaverilta myös)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Neljä erilaista kokemusta Ostimme tämän pakkauksen, sillä halusimme kumppanini kanssa hieman jännitystä elämään. Pakkauksessa on neljä erilaista lelua, ja siten neljä erilaista kokemusta. Tuotteet ovat olleet ahkerassa käytössä, ja en voi kuin suositella pakkausta!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful 4 Weeks of Pleasure Box Pareille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *