Sinful Anchor Silikoninen Anustappi
Sinful Anchor Silikoninen Anustappi
SÄÄSTÄ 67%
4,90 €
SÄÄSTÄ 67%
Sinful Anchor Silikoninen Anustappi  1
Sinful Anchor Silikoninen Anustappi  2
Sinful Anchor Silikoninen Anustappi  3
Sinful Anchor Silikoninen Anustappi  4

Sinful Anchor Silikoninen Anustappi

4.8 (5)
14,90 € 4,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Sinful Anchor Silikoninen Anustappi muistuttaa muotoilultaan ankkuria ja sopii mainiosti hieman kokeneemmille käyttäjille. Siinä yhdistyy anustapin ja anaalihelmien parhaat puolet.

Tapin päässä on leveämpi, ruusunnupun muotoinen osa, joka muuttuu kapeammiksi, aaltoileviksi anaalihelmiksi. Aaltoileva muotoilu tarjoaa lisästimulaatiota sekä sisäänasetuksen että ulosvetämisen aikana.

Tapin tyvessä on leveä stopperi, jonka avulla tappia on helppo ohjailla ja joka pitää sen tukevasti paikallaan käytön aikana.

Tappi on valmistettu pehmeästä, joustavasta silikonista, joka tuntuu silkkiseltä ihoa vasten mutta tarjoaa myös nautinnollisen tukevaa stimulaatiota.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 12 cm, josta 11 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 2,4 cm leveimmillään.

TUOTENUMERO: 16544.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Fantastinen!

Se on erittäin helppokäyttöinen ja todella hyvä aloittamiseen, kun olet uusi anaalistimulaation maailmassa. Halusimme poikaystäväni kanssa tutustua tähän "maailmaan" ja se on ollut vain hyvä kokemus tämän pienen apurin kanssa :) Se on tehty supermukavasta materiaalista, joka liukuu helposti ja tuntuu mukavaltaiholla ja limakalvoilla, en voi kuin suositella :) Lue lisää

-
5 5 1
Kyllä kiitos!

Ostin tämän poikaystävälleni. Hän oli aluksi hyvin skeptinen, mutta nyt se on vain varma voittaja. Hän käyttää sitä joka kerta, kun olemme yhdessä, ja voin vain nähdä, kuinka paljon hän nauttii sen käytöstä. Hän sanoo, että se osuu johonkin hyvään, mutta on samalla pehmeä, joten hän voi "liikkua" se sisällä.Tee poikaystävällesi palvelus ja osta hänelle tämä! Lue lisää

-
5 5 1
Super-tuotteet

Super tuote Erittäin tyytyväinen

-
5 5 1
Hauska, pieni ja kiva

Pikku lelu on hauska lämmittelyyn ja juomut antavat mielenkiintoisen tunteen - varsinkin kun se otetaan uudelleen pois. Olemme käyttäneet sitä muutaman kerran, mutta se vaatii enemmän lämmittelyä ennen kuin olen valmis, mutta materiaali on huippuluokkaa ja se on helppo puhdistaa Lue lisää

-
5 5 1
Vähän ohut

Sopii todellakin aloittelijoille, itselleni ehkä liian ohut. Todella mukava kun tekee töitä koneella ja istuu mukavassa asennossa. Hyvä materiaali, joustaa hyvin.

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi