Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

10,90 €

  Kuvaus

  Etsitkö täydellistä anustappia aloittelijalle?

  Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi on oivallinen valinta, sillä se on ergonomisesti muotoiltu ja sen sisään asetettava pituus on vain 7,5 cm.

  Tapin ruusunnuppua muistuttava muotoilu ja pyöristetty kärki mahdollistavat miellyttävän ja helpon käytön myös pitempien leikkien aikana.

  Tapin pohjassa on leveä stopperi, joka asettuu muotoilunsa vuoksi mukavasti pakaroiden väliin ja pitää tapin tukevasti paikoillaan. Leveä stopperi on kätevä myös tappia poistaessa, sillä siitä saa kunnollisen otteen.

  Anustappi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, jonka pehmeä pinta kätkee sisäänsä juuri sopivan jämäkkyyden, jotta tapin stimulaatio osuu nautinnollisesti oikeisiin kohtiin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 9 cm, josta 7,5 cm sisään asetettavaa.
  LEVEYS: 2,5 cm leveimmillään.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  BumBum Olen "Neitsyt" Peffahommissa. Ostin ensin tekomunan, omani mittaisen. Liian raju peli. Nyt ostin liian laimean, ei pysy pyllyssä. Hakemalla löytyy, oli halpa kokeilu. Opitaan!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavakäyttöinen anustappi Helppo käyttää ja puhdistaa. Miellyttävä materiaali ja huolellinen viimeistely, ei saumoja tms. Kiva yhdessä muiden lelujen kanssa soololeikkeihin! Myös poikaystävä oli tästä tuotteesta kovin innoissaan. Stopperin muotoilu on ainakin itselleni mainio, mukavampi käyttää kuin muut vastaavat. Sopivan kokoinen aloittelijalle!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Aloittelijalle parasta Aloittelevalle pariskunnalle nappivalinta. Tuo kivasti säpinää ja uutta tunnetta touhuihin
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lisämaustetta petipuuhiin Pieni ja jämäkkä anustappi sopii hyvin aloittelijoiden petipuuhiin. Sopii käytettäväksi niin yksinään kuin kumppaninkin kanssa.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Tuhat nuorta aurinkoa Sinful BumBum anustappi tuotti sekä minulle että kumppanilleni valtavia nautinnon tunteita. Tuotetta oli niin helppo käyttää, ettemme voi kertakaikkiaan lopettaa sen käyttöä. Anustappi on mukana kaikissa arkipäivän toiminnoissamme ja siitä on tullut osa perhettämme. En tiennyt ennen tämän anaalitapin käyttöä, että voin saada orgasmin pyllyn kautta, mutta kumppanini käsissä tulin tuhannen nuoren auringon voimalla. Anustapin koko oli juuri sopiva, ja kahvan ansiosta se oli helppo ja nopea sujauttaa nautinnon lähteille. Kiitos tästä kuuluu Sinful BumBumille, jonka käyttöä aiomme ehdottomasti jatkaa. Harkitsemme jo isomman anustapin ostamista, mutta pienempikin säilyy vakiovarusteenamme!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *