Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml 1
 • Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml 5

Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

10,90 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat laadukasta, tehokasta seksilelun puhdistusainetta, joka sisältää vain kaikkein vartaloystävällisimpiä ainesosia, Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke on ehdottomasti sinua varten.

  Suihke takaa hyvän hygienian ja pitää huolta seksilelustasi, jotta voit nauttia siitä pitempään. Sitä voi käyttää kaikista materiaaleista valmistettuihin seksileluihin ja sen käyttö on helppoa: suihkuta sitä vain lelun pinnalle ja huuhtele vedellä.

  Suihke sisältää peräti 55 % luonnonmukaisia ainesosia ja kaikkiaan 99 % sen ainesosista on luonnollisia. Se on hajusteeton.

  Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke on valmistettu Tanskassa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Luonnonmukainen seksilelun puhdistussuihke.
  AINESOSAT: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid.
  HAJUSTEETON: Kyllä.
  KOKO: 100 ml.
  KÄYTTÖ: Suihkuta lelun pinnalle ja huuhtele minuutin päästä pois.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Erinomainen tuote Iloisesti yllätyin että tämä suihke ei jättänyt minkäänlaista tuoksua leluihin. Useista"tuoksuttomista" puhdistusaineista jää outo kemikaalinen häivähdys. Puhdistaa hyvin ja vaivattomasti, pari suihkausta, minuutin odotus ja huuhtelu vain.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Tehokas ja helppo Tämä suihke toimii, käytän sitä kaikille seksileluille. Poistaa liukkarinjäämät ja jättää lelut raikkaiksi. Puhdistukseen ei mene liikaa aikaa ja vaivaa. Neutraali haju. Luonnollisuudesta plussaa. Voisin ostaa jatkossakin
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Puhdasta luomusti Hygieniaa helposti ja ilman ikäviä kemikaaleja. Tähän luotan jo kolmannen pullollisen edestä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Lelut puhtaiksi Suihkeella saa helposti lelut puhtaiksi leikkien jälkeen, kunhan suihkuttaa ainetta lelun pinnalle, antaa hetken vaikuttaa ja sitten huuhtelee pois. Tyhmempikin osaa siis tätä käyttää. Suihke ärsyttää hieman nenää pestäessä, joten kannattanee pitää naama hieman kauempana kun ainetta suihkii menemään. Lelut eivät kuitenkaan käsittelyn jälkeen tuoksu muulta kuin puhtaalta!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Just hyvä Mitäpä tästä voi muuta sanoa kuin, että toimii ja puhdistaa niin kuin pitääkin!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Suosittelen Haju ei ole todellakaan miellyttävä ja ärsyttää nenää käytön aikana, mutta muuten hyvin toimiva, perus puhdistusaine.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Helppoa hygieniaa Valitsin tämän, koska se on luomua. Mieto tuoksu ja käyttö ei voisi helpompaa olla.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Helppoa ja perusteellista puhdistusta Minulle on tärkeää, että lelujen puhdistaminen on helppoa mutta myös perusteellista - ei kiinnosta käyttää siihen paljoa aikaa enkä halua joutua huolehtimaan ikävistä hajuista tai bakteereista käytön aikana. Pesen aina leluni (tai keitän, jos mahdollista) ja käytän leluille tarkoitettua puhdistusainetta.

  Tämän ostin siksi, että se oli luomua (toisin kuin aiemmin käyttämäni) ja se osoittautuikin vähintään yhtä tehokkaaksi. Sitä voi suihkuttaa huuhtelun jälkeen suoraan lelun pinnalle, antaa vaikuttaa hetken verran ja sitten vaan huuhtelee pois. Sen helpompaa on vaikea kuvitella. Tykkään säästää aikaa ja pidän erityisesti siitä, ettei tuotteessa ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja tai lisäaineita.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *