Sinful My First One Aloittelijan Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful My First One Aloittelijan Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Jos haaveilet astuvasi seksilelujen käytön myötä avautuvaan uudenlaisten nautintojen maailmaan, Sinful My First One Aloittelijan Seksilelupakkaus ja A-Z Opas on ehdoton hankinta.

  Pakkauksesta löytyy kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun seksilelujen käytössä. Ensinnäkin saat vesipohjaisen liukuvoiteen, jota voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä seksilelujen kanssa.

  Klitorisvibraattori kiihottaa ihanasti klitorista tai vartalon muita ulkoisia erogeenisiä alueita. Dildovibraattori puolestaan on tarkoitettu emättimen sisäiseen stimulaatioon, johon sen intensiiviset värinät sopivatkin mainiosti. Treenaa lantionpohjan lihaksiasi geishakuulan avulla, niin huomaat, kuinka emättimen tuntoherkkyys paranee ja seksi tuntuu entistäkin nautinnollisemmalta. Pienikokoinen anustappi puolestaan sopii mainiosti aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla anaalistimulaatiota.

  Pakkauksesta löydät myös englanninkielisen A-Z Oppaan. Se tarjoaa sinulle tietoa naisen vartalosta ja pakkauksessa olevien tuotteiden käytöstä, jotta saat niistä kaiken irti.

  Sinful My First One on erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat tutustua seksilelujen käyttöön ensimmäistä kertaa.

  Huomioithan, että klitorisvibraattori toimii 1 x AA-paristolla ja dildovibraattori 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  SISÄLTÖ: Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide (50 ml), Sinful Black Taskukokoinen Vibraattori, Sinful Klassinen Dildovibraattori, Sinful Single Geishakuula sekä Sinful Aloittelijan Anustappi.
  A-Z OPAS: Englanninkielinen.

  LIUKUVOIDE:
  - Vesipohjainen: Kyllä.
  - Parabeeniton: Kyllä.
  - Kondomiturvallinen: Kyllä.
  - Koko: 50 ml.

  KLITORISVIBRAATTORI:
  - Materiaali: ABS.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Pituus: 10,8 cm.
  - Halkaisija: 2,2 cm.
  - Värinätasot: 1.
  - Paristot: 1 x AA (ei mukana).

  DILDOVIBRAATTORI:
  - Materiaali: ABS ja PU-pinnoite.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Pituus: 18 cm.
  - Halkaisija: 2,5 cm.
  - Värinätasot: Multispeed.
  - Paristot: 2 x AA (ei mukana).

  GEISHAKUULA:
  - Materiaali: Silikoni ja metalli.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Pituus: 14,1 cm (josta nauha 11 cm).
  - Halkaisija: 3,1 cm leveimmillään.
  - Paino: 77 g.

  ANUSTAPPI:
  - Materiaali: Silikoni.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Pituus: 7,3 cm, josta 6 cm sisään asetettavaa.
  - Halkaisija: 2,3 cm leveimmillään.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mahtava Paketti on aivan mahtava! Ensimmäinen seksilelukokemus tapahtui tämän paketin tuotteilla ja voin sanoa, että oli rahan arvoista. En varmasti olisi "itse" tilannut anustappia ja oletinkin tilausta tehdessä sen jäävän käyttämättömäksi. Toisin kävi ja innostuin siitä kaikista eniten!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Jännittävä matka nautintoon Ostin ensimmäistä kertaa seksileluja ja olin todella innoissani, kun paketti saapui jo parin päivän kuluttua postiin. Minua jännitti aika paljonkin, miten näiden kanssa käy, mutta sanoisin, että on todella kätevää kun tällaisille tietämättömille ja epävarmoille tulee mukana pikku vihko, jossa vielä neuvotaan tuotteiden käyttö. Tämä paketti on aivan mahtava ensikosketus seksilelujen jännittävään maailmaan, kun se sisältää erilaisia leluja, joita kokeilla ja joista löytää oma suosikkinsa. Tuotteet ovat helppoja käyttää ja ne toimivat moitteettomasti. Niiden materiaalit ovat miellyttävän tuntuisia ja puhdistus ei tuota ongelmaa. Ehdoton suosikkini on klitorisvibraattori, joka on aivan ihana! Huonoja puolia en ole tuotteista löytänyt (paitsi että nyt haluan lisää ja isompia ;)) vaan kaikki on ollut positiivista ja huomion arvoista on vielä paketin todella edullinen hinta sen sisältöön ja laatuun nähden. Suosittelen myös rohkeasti kokeilemaan useampia leluja yhtä aikaa intensiivisemmän nautinnon saavuttamiseksi. Kannattaa myös huomioida, että liukuvoidetta kuluu helposti aika paljon ja puhdistusta kannattaa myös miettiä, jotta tarvittavat lisätuotteet saa samaan tilaukseen.

  Tiedän, että tulen viettämään Sinfulin My first one:n kanssa monia nautinnollisia hetkiä. Heti näitä tuotteita kokeiltuani, nälkäni nautintoon on vain kasvanut, enkä malta odottaa, että valitsen ja ostan seuraavan Sinfulin paketin vielä laajentamaan tämän paketin jo tuottamaa jännitystä ja nautintoa. Suosittelen lämpimästi ja rohkeasti kokeilemaan! Ette kadu!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Aivan ihana pakkaus Olen jo pitkään miettinyt vibraattorin hankintaa, mutta koska olen ihan uusi näissä asioissa, minun oli vaikea selvittää, mistä olisi hyvä alkaa. Kun näin tämän pakkauksen ajattelin, että tällä pääsisi hyvin alkuun. Ja sainkin toteutettua sen avulla fantasiani, jota en ole kyllä pätkääkään katunut. Tuotteet olivat upeita ja niitä oli helppo käyttää, vaikka olikin ensimmäistä kertaa asialla. Ja ne toimivat juuri niin kuin pitikin. Vibraattori etenkin on saanut minut hurmioon jo parikin kertaa ;)
  Toimitus ja kaikki käytännön asiat toimivat myöskin moitteetta, joten tämä ei varmasti ole viimeinen kerta kun ostan Sinfulista.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Laatua pienellä rahalla Hyviä tuotteita joita en ollut koskaan kokeillut aiemmin.
  Oli todella jännittävää kokeilla boksin sisältöä, josta tulikin mahtava piristys seksielämällemme!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful My First One Aloittelijan Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *