Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

15,90 €

  Kuvaus

  Oletko mies, joka haluaa päästä nauttimaan upeista tuplaorgasmeista? Siinä tapauksessa Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla on kehitetty juuri sinulle.

  Tämä joustava penisrengas asettuu aivan peniksen tyveen, jossa se puristaa tarjoten sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion auttaen sinua kestämään makuuhuoneessa pitempään.

  Samalla renkaassa kiinni oleva ergonomisesti muotoiltu silikonitappi kiihottaa eturauhastasi hieroen sitä omien liikkeidesi tahtiin.

  Voit käyttää penisrengasta eturauhasstimulaattorilla entistä nautinnollisempaan itsetyydytykseen tai tarjoamaan lisästimulaatiota yhdynnän aikana.

  Pehmeä silikonimateriaali mahdollistaa tapin helpon ja miellyttävän käytön. Materiaali on erittäin joustavaa, joten penisrengas sopii useimmille miehille.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: Sisään asetettavaa 8,5 cm.
  HALKAISIJA: 3 cm leveimmillään.
  HALKAISIJA, PENISRENGAS: 4 cm (joustaa).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Hinta-Laatu-nautinto kohdallaan Tilasin ja en odottanut ihmeitä. Vaimolle en kertonut uudesta tilauksestani ja kun koitti se sopiva päivä, niin kävin asettelemassa tämän kiihokkeen paikoilleen. Rakastelu ja seisokki oli aivan eri luokkaa kuin normaalisti. Se minkälaisen orgasmin koin, en ole koskaan saanut... aivan mieletön. Nyt olen käyttänyt tätä ihanaa lisäkettä useamman kerran ja vaimo tietää siitä, koska ihmetteli kovaa seisokkia. Vaatii nykyään käyttämään ja olemme päässeet seksissä ihan toiselle tasolle kuin ennen. Pitää etsiä lisää näitä ihania leluja myös minulle...
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Eturauhasstimulaattori penisrenkaalla Rengas puristaa mukavasti, kun laittaa peniksen ja kivesten ympärille. Seisokki on huomattavasti kovempi kuin ns. perusrenkailla, vaikka ei olekaan yhtä tiukka. Stimulaattoriosa on sopivan paksu ja sujahtaa kyllä mukavasti sisään. Suosittelen ehdottomasti ensimmäiseksi stimulaattoriksi. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

  Materiaaliin tosin haju tarttuu erittäin tiukasti ja siitä miinusta. Kovamuovisena olisi helpompi puhdistaa.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla Rengas puristaa mukavasti ja tappi antaa painetta, tällä saa hyvän seisokin ja uusia tuntemuksia. Materiaali ja laatu 5/5. Vielä kun tappiosa täyttäisi vähän enemmän tai sisältäisi vibran niin olisi täydellinen tuote. ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla Hetken rentouttelun jälkeen sujahtaa itse paikalleen. Jäykkyys tämän kanssa omaa luokkaansa ja tuntemukset uskomattomia.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Tekee hyvää Varovasti kun saa asetettua sisään niin taivas aukeaa kun rengas samalla puristaa mahtavaan stondikseen ja pysyy sisällä yhdynnän aikana. Mahtava orkku !
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Penisrengas setup Mielenkiintoinen tuote. Todellakin. Penisrengasosa puristaa mukavasti penistä ja antaa voimakkaan erektion. Stimulaattoriosa on hieman hankala alkuun saada sisälle. Tai aloittelijan varsinkin, mutta osa on joustava ja sopivan rentouden löytämisen jälkeen onnistuu. Siinä pieni opettelu. Sooloseksiin oikein hyvä. Voi hyvin käyttää esim fleshlightin kanssa. Uusien ulottuvuuksien hakijoille sopiva tuote.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla Aivan jäätävä stondis, puristaa munan juuresta samalla kun anuksessa mukava paine. Lelu myös laittaa kivekset järjestykseen molemmin puolin, tulee oikein tiukka paketti.
  100% suosittelu tälle, todella halvalla todella hyvä lelu.
  Eturauhasstimulaatiosta en osaa sanoa mutta toi anus / rengas kombo toimii kyllä todella hyvin. Ei ole ehkä liioteltua sanoa että tällä lelulla saa 20% isomman kalun, semmoset on meinaan stondikset, jos et usko niin kokeile!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *