Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
 • Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Haluaisitko kokeilla eturauhasstimulaatiota ja saada sitä kautta entistäkin enemmän nautintoa? Lähde siinä tapauksessa orgasmintäyteiselle matkalle kiihottavan anaalistimulaation maailmaan Sinful Wild Thing Seksilelupakkauksen ja A-Z Oppaan avulla.

  Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset stimuloidaksesi eturauhastasi ja kokeaksesi aivan uudenlaista, kiihottavaa nautintoa: Saat anaaliliukuvoiteen ja anaalisuihkun, jotka takaavat puhtaan ja turvallisen kokemuksen, jolloin voit rentoutua ja antautua upeille tuntemuksille.

  Lisäksi saat kaksi erilaista eturauhashierojaa, joilla voit leikkiä mielin määrin. Getter Dual Eturauhasvibraattorissa on ergonominen muotoilu, joka osuu eturauhaselle täydellisesti ja stimuloi sitä nautinnollisella värinällä. Eturauhasstimulaattorilla varustettu penisrengas puolestaan auttaa sinua saamaan kestävämmän erektion ja stimuloi eturauhastasi omien liikkeittesi tahdissa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan yhdyntään.

  Pakkauksessa on myös englanninkielinen A-Z-opas, josta löydät tietoa eturauhasesta, sen stimuloinnista ja pakkauksessa olevien tuotteiden käytöstä, jotta saat niistä kaiken irti.

  Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat päästä kokeilemaan eturauhasstimulaatiota ja kokemaan sen avulla uutta, ihanaa nautintoa.

  Huomioithan, että eturauhasvibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  SISÄLTÖ: Sinful Anal Liukuvoide (50 ml), Sinful Flexible Tip Anaalisuihku, Sinful Getter Dual Eturauhasvibraattori ja Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla.
  A-Z OPAS: Englanninkielinen.

  ANAALILIUKUVOIDE:
  - Vesipohjainen: Kyllä.
  - Parabeeniton: Kyllä.
  - Kondomiturvallinen: Kyllä.

  ANAALISUIHKU:
  - Materiaali: PVC.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Tilavuus: 175 ml.

  GETTER DUAL ETURAUHASVIBRAATTORI:
  - Materiaali: Silikoni ja ABS.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Sisään asetettava pituus: 10,3 cm.
  - Halkaisija: 3,2 cm (leveimmillään).
  - Värinätasot: 5.
  - Paristot: 1 x AAA (ei mukana).

  PENISRENGAS ETURAUHASSTIMULAATTORILLA:
  - Materiaali: Silikoni.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Sisään asetettava pituus: 9 cm.
  - Halkaisija: 3 cm (leveimmillään).
  - Penisrengas, sisähalkaisija: 4 cm (joustaa).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ensimmäinen Lelusetti Seuraava arvostelu on ensikokemuksen kertaamista subjektiivisesta näkökulmasta - jokainen kokee asiat eri tavoin, joten minun kokemukseni eivät välttämättä vastaa muiden kokemuksia.

  Hieman taustatietoa minusta: Olen kutakuinkin keskiverto nuori mies, pituus on keskivertoa ja paino enemmän plussan kuin miinuksen puolella. Kokemusta minulla ei hirveästi ole leluista, tämä paketti oli ensimmäinen mitä olen koskaan käyttänyt. Käsijumppaa harrastan ykkösen kanssa tiiviisti, mutta sitten heräsi kiinnostus myös kakkosen potentiaalista, joten ensileikkien jälkeen löysin itseni täältä.


  Hinta: 5
  Käyttökokemus: 3
  Kokonaisarvio: 4

  Kokonaisarvioksi annan 4, sillä tuote on hyvä, mutta ei kuitenkaan täydellinen. Itse käyttökokemukseksi annan 3, joka on muistutus siitä, että sitä saa mitä maksaa. Tuotteet eivät missään nimessä ole huonolaatuisia, ja hintansa puolesta setti on oikein hyvä; mutta se jättää myös tilaa tulevaisuuden investoinneille.

  Seuraavaksi pari sanaa kaikista tuotteista.

  Suihku:
  Rehellisesti sanottuna, ensimmäinen pesu oli hieman pelottava. Vei hieman aikaa saada suutin sisälle, ja kokemuksena se oli hyvin erikoista. Lopputulos oli kuitenkin hyvä, ja pienellä harjoituksella tämäkin helpottuu.

  Liukuvoide:
  Ehkä koko paketin mukavin kokemus, helpotti joka vaihetta ja toimi todella hyvin.

  Penisrengas simulaattorilla:
  Luin vasta jälkeenpäin, että tämä on lisäsimulaattori niin kauan kun pääsee harrastamaan yhdyntää... Ei se mitään, kyllä se sinkkunakin onnistuu! Itse rengas ei ole niin miellyttävä käsijumpassa, mutta anaaliosa on mukavan paksu. Se sujahtaa helposti sisään, ja ulos tullessaan muistuttaa sitä vapauden tunnetta, kun pääsee vihdoin päästämään ison myyrän tutkimaan viemäreitä.

  Vibraattori:
  Tämä lienee koko pakkauksen kohokohta. Tämän sisälle pistäminen on helpompaa kuin edellisen, mutta syvyys tuo uuden ulottuvuuden leikkiin. Koska keskikohdalla on mukava patti, niin se tuo omanlaistaan simulaatiota tärinän ollessa päällä. Eri tärinätasoja oli 5, jotka toivat hieman variaatiota tärinöihin. Tosin minusta tuntui, että värinä ei välttämättä tuonut niin paljon nautintoa kuin olisin halunnut. Ehkä en ole tarpeeksi herkkä, tai en vain onnistunut löytämään oikeaa paikkaa. Pidikekohta on hieman pieni, mutta se ei missään vaiheessa vaikeuttanut sessiota. Mutta lelu todellakin auttoi saavuttamaan nautinnollisemman lopun pikku seikkailulle!


  Kaiken kaikkiaan, voin suositella pakkausta. Siinä on kaikki oleellinen, ja se on aloittelijaystävällinen. Pakkauksen ainut heikkous on se, että se jättää nopeasti haluamaan lisää… Mutta se on oiva katsaus eturauhassimulaation nautinnolliseen maailmaan!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Toimiva paketti Miksi juuri tämä paketti. Olen testannut aneroksen mallia, mutta vibra kiinnosti kovasti. Jotenkin kuvittelin stimuloijan olevan hieman pienempi, mutta meni paikalleen kuitenkin. Alku lämmittelyä vaatii ennen kun laittaa paikoilleen. Tuotteen laatu on todella hyvää. Miksi ostaa tuotteet erikseen kun ne saa paketissa. Plussaa myös hyvästä liukkkarista.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *