Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
57,99 €
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas tuotekuva 1
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks Hand 50
Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks Hand 51
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas tuotekuva 6

Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

4.7 (5)
57,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Haluaisitko kokeilla eturauhasstimulaatiota ja saada sitä kautta entistäkin enemmän nautintoa? Lähde siinä tapauksessa orgasmintäyteiselle matkalle kiihottavan anaalistimulaation maailmaan Sinful Wild Thing Seksilelupakkauksen ja A-Z Oppaan avulla.

Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset stimuloidaksesi eturauhastasi ja kokeaksesi aivan uudenlaista, kiihottavaa nautintoa: Saat anaaliliukuvoiteen ja anaalisuihkun, jotka takaavat puhtaan ja turvallisen kokemuksen, jolloin voit rentoutua ja antautua upeille tuntemuksille.

Lisäksi saat kaksi erilaista eturauhashierojaa, joilla voit leikkiä mielin määrin. Getter Dual Eturauhasvibraattorissa on ergonominen muotoilu, joka osuu eturauhaselle täydellisesti ja stimuloi sitä nautinnollisella värinällä. Eturauhasstimulaattorilla varustettu penisrengas puolestaan auttaa sinua saamaan kestävämmän erektion ja stimuloi eturauhastasi omien liikkeittesi tahdissa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan yhdyntään.

Pakkauksessa on myös englanninkielinen A-Z-opas, josta löydät tietoa eturauhasesta, sen stimuloinnista ja pakkauksessa olevien tuotteiden käytöstä, jotta saat niistä kaiken irti.

Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat päästä kokeilemaan eturauhasstimulaatiota ja kokemaan sen avulla uutta, ihanaa nautintoa.

Huomioithan, että eturauhasvibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

Tiedot

SISÄLTÖ: Sinful Anal Liukuvoide (50 ml), Sinful Flexible Tip Anaalisuihku, Sinful Getter Dual Eturauhasvibraattori ja Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla.
A-Z OPAS: Englanninkielinen.

ANAALILIUKUVOIDE:
- Vesipohjainen: Kyllä.
- Parabeeniton: Kyllä.
- Kondomiturvallinen: Kyllä.

ANAALISUIHKU:
- Materiaali: PVC.
- Ftalaatiton: Kyllä.
- Tilavuus: 175 ml.

GETTER DUAL ETURAUHASVIBRAATTORI:
- Materiaali: Silikoni ja ABS.
- Ftalaatiton: Kyllä.
- Sisään asetettava pituus: 10,3 cm.
- Halkaisija: 3,2 cm (leveimmillään).
- Värinätasot: 5.
- Paristot: 1 x AAA (ei mukana).

PENISRENGAS ETURAUHASSTIMULAATTORILLA:
- Materiaali: Silikoni.
- Ftalaatiton: Kyllä.
- Sisään asetettava pituus: 9 cm.
- Halkaisija: 3 cm (leveimmillään).
- Penisrengas, sisähalkaisija: 4 cm (joustaa).

TUOTENUMERO: 18596.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Todella kuuma, mutta...

Todella mukava aloittelijalaatikko - mukava laatu ja uskomattoman kuuma pakkaus. Vibraattori on helppokäyttöinen ja tekee sen, mihin se on tarkoitettu. Minulla on pieni ongelma tapin kanssa, koska mielestäni se on hieman liian lyhyt ja kiristää siten penistä hieman alaspäin, ja painavat kiveksiä.. Toivoisin, että mukana olisi rengaskiveksille. Se kuitenkin osuu täydellisesti eturauhaseen yhdynnän aikana... ja antaa villeimmät orgasmit. Todella helppo puhdistaa, joten kaiken kaikkiaan mukava tuote jasaat todella paljon ja laatua rahalle Lue lisää

-
5 5 1
Uusille anaalileluille

Tämä setti on täydellinen sinulle, joka olet aloittelija anaalileikeissä. Mukana olevat hyvät käyttöohjeet ohjaavat sinut turvallisesti eri osien läpi. Vibraattori sopii täydellisesti soololeikkeihin masturboimisen aikana tai jos haluat vain pienen anaalihieronnan. Se kestää pitkään ja on siksi täydellinen asettamiseen janauttimiseen pidemmän aikaa. Tapilla varustettu rengas on todella hyvä sinulle, joka kaipaat anaalistimulaatiota, paksumpaa penistä koko aktiivisuuden ajan. Rengas kiristyyuskomattoman hyvin ja pysyy paikallaan missä sen pitääkin ja peniksen liikkeet varmistavat, että tappi hieroo liikkuessasi. Suihku on sellainen kuin sen pitääkin jaliukuvoide sopii täydellisesti anaaliin. En suosittele tätä sarjaa kokeneemmille. Jos haluat itsellesi sopivan sarjan, etsi ne yksitellen sopivan kokoisina verkkokaupasta. Lue lisää

-
5 5 1
Fantastinen

Se on fantastinen laatikko, jossa on kaikkea mitä voi haluta ja edullisesti, aloittelijana alussa oli vähän vaikeaa, mutta ajan kanssa ne mahtuivat hyvin ;)

-
5 5 1
Ensimmäinen Lelusetti

Seuraava arvostelu on ensikokemuksen kertaamista subjektiivisesta näkökulmasta - jokainen kokee asiat eri tavoin, joten minun kokemukseni eivät välttämättä vastaa muiden kokemuksia. Hieman taustatietoa minusta: Olen kutakuinkin keskiverto nuori mies, pituus on keskivertoa ja paino enemmän plussan kuin miinuksen puolella. Kokemustaminulla ei hirveästi ole leluista, tämä paketti oli ensimmäinen mitä olen koskaan käyttänyt. Käsijumppaa harrastan ykkösen kanssa tiiviisti, mutta sitten heräsikiinnostus myös kakkosen potentiaalista, joten ensileikkien jälkeen löysin itseni täältä. Hinta: 5 Käyttökokemus: 3 Kokonaisarvio: 4 Kokonaisarvioksi annan 4, sillätuote on hyvä, mutta ei kuitenkaan täydellinen. Itse käyttökokemukseksi annan 3, joka on muistutus siitä, että sitä saa mitä maksaa. Tuotteet eivät missään nimessäole huonolaatuisia, ja hintansa puolesta setti on oikein hyvä; mutta se jättää myös tilaa tulevaisuuden investoinneille. Seuraavaksi pari sanaa kaikista tuotteista.Suihku: Rehellisesti sanottuna, ensimmäinen pesu oli hieman pelottava. Vei hieman aikaa saada suutin sisälle, ja kokemuksena se oli hyvin erikoista. Lopputulos oli kuitenkinhyvä, ja pienellä harjoituksella tämäkin helpottuu. Liukuvoide: Ehkä koko paketin mukavin kokemus, helpotti joka vaihetta ja toimi todella hyvin. Penisrengassimulaattorilla: Luin vasta jälkeenpäin, että tämä on lisäsimulaattori niin kauan kun pääsee harrastamaan yhdyntää... Ei se mitään, kyllä se sinkkunakin onnistuu!Itse rengas ei ole niin miellyttävä käsijumpassa, mutta anaaliosa on mukavan paksu. Se sujahtaa helposti sisään, ja ulos tullessaan muistuttaa sitä vapauden tunnetta,kun pääsee vihdoin päästämään ison myyrän tutkimaan viemäreitä. Vibraattori: Tämä lienee koko pakkauksen kohokohta. Tämän sisälle pistäminen on helpompaa kuinedellisen, mutta syvyys tuo uuden ulottuvuuden leikkiin. Koska keskikohdalla on mukava patti, niin se tuo omanlaistaan simulaatiota tärinän ollessa päällä. Eritärinätasoja oli 5, jotka toivat hieman variaatiota tärinöihin. Tosin minusta tuntui, että värinä ei välttämättä tuonut niin paljon nautintoa kuin olisin halunnut.Ehkä en ole tarpeeksi herkkä, tai en vain onnistunut löytämään oikeaa paikkaa. Pidikekohta on hieman pieni, mutta se ei missään vaiheessa vaikeuttanut sessiota. Muttalelu todellakin auttoi saavuttamaan nautinnollisemman lopun pikku seikkailulle! Kaiken kaikkiaan, voin suositella pakkausta. Siinä on kaikki oleellinen, ja se onaloittelijaystävällinen. Pakkauksen ainut heikkous on se, että se jättää nopeasti haluamaan lisää… Mutta se on oiva katsaus eturauhassimulaation nautinnolliseenmaailmaan! Lue lisää

-
5 5 1
Toimiva paketti

Miksi juuri tämä paketti. Olen testannut aneroksen mallia, mutta vibra kiinnosti kovasti. Jotenkin kuvittelin stimuloijan olevan hieman pienempi, mutta meni paikalleen kuitenkin. Alku lämmittelyä vaatii ennen kun laittaa paikoilleen. Tuotteen laatu on todella hyvää. Miksi ostaa tuotteet erikseen kun ne saa paketissa. Plussaa myöshyvästä liukkkarista. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi