Sinful x Erika Vikman

Sinfulin ja poptähti Erika Vikmanin hedelmällisen yhteistyön tuloksena syntynyt ainutlaatuinen Magic Wand -vibraattori on niin upea, että se sopisi vaikka itse Diskokuningattaren valtikaksi! Sinful x Erika Vikman Magic Wand on ylellinen ja tehokas hieromasauva, joka tuo häivähdyksen glamouria aistillisiin leikkeihisi. Anna sauvan musiikillisten värinöiden johdattaa sinut taianomaiselle matkalle kohti maata järisyttäviä orgasmeja joko yhdessä kumppanin kanssa tai viettäessäsi laatuaikaa omissa oloissasi.

Erika Vikman Magic Wand on myynnissä ainoastaan Sinfulilla, Pohjois-Euroopan suurimmassa erotiikan verkkokaupassa. Jos haluat antautua tämän rytmikkäästi värisevän, kauniin kultaisen diskotikun lumoukselle, kannattaa pitää kiirettä ja hankkia ikioma Sinful x Erika Vikman Magic Wand ennen kuin ne myydään loppuun.

Me Sinfulilla uskomme, että seksuaalinen hyvinvointi on olennainen osa ihmisen kokonaishyvinvointia. Siksi olemme ryhtyneet yhteistyöhön seksuaalisen hyvinvoinnin puolestapuhujana tunnetun Erika Vikmanin kanssa tuodaksemme tämän viestin entistä laajemmalle yleisölle. Sinful x Erika Vikman -yhteistyön taustalla on halu innostaa suomalaisia leikkisämpään seksielämään lisäämällä intiimeihin hetkiin aitoa tähtiainesta.

Kokeile Erika Vikman x Sinful Magic Wand -sauvaa itse ja katso, mitä ripaus glamouria yhdistettynä syntisiin värinöihin voi tehdä nautinnollesi ja seksuaaliselle hyvinvoinnillesi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi