Myydyimmät tuotteet

Singles’ Day -seksilelut hauskempaan illanviettoon

Mikä on Singles’ Day?

Singles’ Day on sinkkujen nimikkopäivä, joka sai alkunsa Nanjingin yliopistolla Kiinassa vuonna 1993. Päivää vietetään aina 11.11., sillä luku 1 merkitsee Kiinassa yksinoloa. Ja siitä päivässä nimenomaan on kyse, sillä Singles’ Day juhlii sinkkuutta mottonaan “Ole ylpeä sinkkuudestasi”. Aina sinkkuus ei ole oma valinta, vaan sopivaa kumppania ei ole syystä tai toisesta löytynyt, mutta silloinkin oman elämän riippumattomuudesta voi ehdottomasti nauttia - ja kannattaakin. Toisille taas sinkkuus on ehdottomasti se parhaiten sopiva elämäntapa, ja ainakin kerran vuodessa sitä on syytä juhlia kunnolla.

Me täällä Sinfulilla olemme mielellämme mukana tukemassa sinkkujen päivää! Ei nimittäin ole mitään syytä olla olematta ylpeä omasta sinkkustatuksestaan. Siksi päätimme lähteä juhliin mukaan ja tarjota Singles’ Day -seksilelut alennettuun hintaan, jotta kaikki sinkkuasiakkaamme (parisuhteessa olevia toki unohtamatta) voivat hankkia upeita seksileluja, jotka sopivat erinomaisesti omaan kivaan. Singles’ Day ‑seksilelut ovat sellaisia, joita voi käyttää hyvin yksin, jolloin voit nauttia ihanista orgasmeista omassa rauhassasi. Ei muuta kuin Singles’ Day -seksilelut esiin ja menoksi!

Singles’ Day -seksilelut itsesi hemmotteluun

11.11. on siis ehdottomasti juhlapäivä, jolloin yksin oleminen ei todellakaan ole mikään ikävä asia. Mietipä varsin… Kuinka usein olet ollut kyllästynyt siihen, että kumppanisi ei saa sinua aivan kliimaksiin asti, vaikka itse tiedät aivan hyvin mitä tulisi tehdä, jotta niin kävisi? Uskomme, että näitä kertoja riittää. Toivottavasti vähemmän vakituisessa parisuhteessa, mutta monesti lyhyempien tuttavuuksien aikana rentoutuminen on vaikeampaa eikä kommunikaatiokaan välttämättä pelaa.

Vaan yksin ollessa voi mainiosti ottaa esiin oman suosikkiapuvälineen, jolla hommat hoituvat takuulla. Yksin ollessa ei ole suorituspaineita tai minkäänlaista tarvetta miettiä kenenkään toisen nautintoa, vaan voit keskittyä ainoastaan omaasi. Ei siis syytä pitkittää orgasmin saamista, ellet sitten erityisesti nauti siitä. Niinpä tältä sivulta löydät Singles’ Day -seksilelut, jotka valitsimme suosituimpien tuotteidemme joukosta. Niiden avulla monet monituiset asiakkaat ovat kokeneet lukemattomia nautintoja, joten miksi et liittyisi heidän joukkoonsa?

Löydä juuri itsellesi sopivat tuotteet

Kun tarkoitus on hemmotella itseäsi nautinnollisilla soololeikeillä, on todella tärkeää, että saat käyttöösi juuri ne seksilelut, jotka ovat mielestäsi hauskimpia käytössä. Sinful.fi tarjoaakin laajan valikoiman erilaisia tuotteita, joista voit valita, jos sinkkupäivän tarjouksemme eivät osuneetkaan tällä kerralla nappiin. Käy vilkaisemassa eri tuotekategorioiden sisältöä ja löydä niistä jotain, joka sopii juuri sinulle.

Jos valinnan tekeminen osoittautuu hankalaksi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Ystävälliset ja asiantuntevat asiakaspalvelijamme ovat valmiina antamaan sinulle hyviä neuvoja ja vinkkejä koskien tuotteitamme tai vastaamaan kysymyksiisi, jos sellaisia tulee mieleen. Saat yhteyden asiakaspalveluun kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen service@sinful.fi tai soittamalla numeroon 09 4245 0785. Lähetämme kaikki tilaukset huomaamattomasti pakattuina, jolloin vain sinä tiedät, mitä paketin sisälle kätkeytyy. Tarjoamme myös kaikille tuotteillemme 24 kk:n takuun, jolloin voit aina olla varma siitä, että saat toimivan, laadukkaan tuoitteen. Tervetuloa ostoksille!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi