Soloflesh Realistinen Emätin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Soloflesh Realistinen Emätin

Soloflesh Realistinen Emätin

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Soloflesh on nerokas masturbaattori mahdollisimman aidontuntuista kokemusta kaipaaville miehille. Sen pehmeä materiaali hieroo penistä nautinnollisesti, ja se luo myös samanlaisen paineen peniksen ympärille kuin aito emätin. Täytettyäsi tuotteen lämpimällä vedellä sen lämpötila muuttuu nopeasti ihonlämpöiseksi.

  Soloflesh täytetään vedellä, jolloin se laajenee aidon emättimen kokoiseksi. Saat realistisimman kokemuksen käyttämällä kädenlämpöistä vettä, mutta halutessasi voit myös täyttää sen ilmalla. Suosittelemme käyttämään runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta Solofleshin kanssa saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

  Vedellä täytetty Soloflesh mukautuu liikkeisiisi lisäten realistista vaikutelmaa. Voit nauttia masturbaattorista ilman käsiä liikuttamalla itseäsi edestakaisin sitä vasten, tai voit liikuttaa sitä käsiesi avulla itseäsi vasten. Joustavan materiaalinsa vuoksi Soloflesh sopii kaikenkokoisille miehille.

  Näin käytät Solofleshiä:

  Irrota musta huppu tuotteen päältä ja poista tarranauha. Venytä suuaukkoa, jotta se sopii tiiviisti vesihanaan ja liu'uta se hanan päälle. Purista toisella kädelläsi täyttöaukkoa tiiviisti kiinni hanaan, ja pidä toista kättäsi Solofleshin alla tukena täyttäessäsi sen kädenlämpöisellä vedellä halutun kokoiseksi. Kun se on tarpeeksi täynnä, purista sen täyttöaukkoa kiinni samalla kun irrotat sen varovasti hanasta, jotta vesi pysyy sen sisällä. Lopuksi kiristä tarranauha uudelleen "kaulan" ympärille ja laita musta huppu paikoilleen. Soloflesh on nyt käyttövalmis.

  Käytön jälkeen tyhjennä ja puhdista laite huolellisesti vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Soloflesh mahtuu tyhjänä pieneen tilaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  PAINO: 756 g (tyhjänä).
  SISÄPITUUS: Vähintään 18 cm.
  FTALAATITON: Kyllä.
  TÄYTETÄÄN: Vedellä tai ilmalla.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Realistinen. Lelun täyttäminen vedellä voi olla hivenen hankalaa, ellei omista oikeanlaista hanaa, Hanan kaulan pitää saada lelun täyttösuun sisälle ja sitä pitää puristaa samalla tiiviisti niin että lelu "paineistuu" ja paisuu vedellä. Täyttö kannattaa tehdä vessassa, sillä veden roiskuminen on todennäköistä ainakin ensimmäisillä kerroilla. Pelkällä veden sisäänlaskemisella lelua ei saa täytettyä oikein, vajaatäytöllä sopii toki jonkinlaiseen pikasessioon, vaikka paineisesti täytettynä tuntuma on huomattavasti parempi ja tiukempi. Veden tulee olla tietenkin lämmintä tuottamaan realistinen kokemus. Muutamia keinovaginoita on tullut kokeiltua, mutta tämä on kyllä ehdottomasti paras juuri tuon veden puristavan ja lämmittävän vaikutuksen ansiosta, eikä lelu täytettynä näytä myöskään hassummalta. Tyhjentäminen ja puhdistaminen on helppoa, koska vaginakäytävä on läpikulkevaa mallia, vaikka ensimmäistä kertaa huolimattomammin veden täyttöaukkoa aukaistessa tuloksena oli hieno vesisuihku seinälle ja lattialle :D Lelun valmistelussa ei mene kauaa kunhan homman oppii ja se pienikin vaiva on kyllä sen arvoista. Ehkä ainut miinus mitä tästä nyt keksin, on ettei tämäkään lelu kestä ikuisesti. Koska vesi lelun sisällä on paineistettuna, joku kaunis päivä kun tämä sitten hajoaa niin tuloksena lienee jonkinasteinen vesivahinko kun vesi suihkuaa ulos. Todennäköisesti kuitenkin hajoaa sieltä vaginan sisältä missä rasitus suurin, ja laskee alleen. Jos tämä pieni jännitystekijä kestävyydessä ei haittaa ja haluat realistista tuntumaa, suosittelen.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Soloflesh Realistinen Emätin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *