Soloflesh Realistinen Emätin
Soloflesh Realistinen Emätin
121,00 €
Soloflesh Realistinen Emätin

Soloflesh Realistinen Emätin

3.8 (1)
121,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Soloflesh on nerokas masturbaattori mahdollisimman aidontuntuista kokemusta kaipaaville miehille. Sen pehmeä materiaali hieroo penistä nautinnollisesti, ja se luo myös samanlaisen paineen peniksen ympärille kuin aito emätin. Täytettyäsi tuotteen lämpimällä vedellä sen lämpötila muuttuu nopeasti ihonlämpöiseksi.

Soloflesh täytetään vedellä, jolloin se laajenee aidon emättimen kokoiseksi. Saat realistisimman kokemuksen käyttämällä kädenlämpöistä vettä, mutta halutessasi voit myös täyttää sen ilmalla. Suosittelemme käyttämään runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta Solofleshin kanssa saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

Vedellä täytetty Soloflesh mukautuu liikkeisiisi lisäten realistista vaikutelmaa. Voit nauttia masturbaattorista ilman käsiä liikuttamalla itseäsi edestakaisin sitä vasten, tai voit liikuttaa sitä käsiesi avulla itseäsi vasten. Joustavan materiaalinsa vuoksi Soloflesh sopii kaikenkokoisille miehille.

Näin käytät Solofleshiä:

Irrota musta huppu tuotteen päältä ja poista tarranauha. Venytä suuaukkoa, jotta se sopii tiiviisti vesihanaan ja liu'uta se hanan päälle. Purista toisella kädelläsi täyttöaukkoa tiiviisti kiinni hanaan, ja pidä toista kättäsi Solofleshin alla tukena täyttäessäsi sen kädenlämpöisellä vedellä halutun kokoiseksi. Kun se on tarpeeksi täynnä, purista sen täyttöaukkoa kiinni samalla kun irrotat sen varovasti hanasta, jotta vesi pysyy sen sisällä. Lopuksi kiristä tarranauha uudelleen "kaulan" ympärille ja laita musta huppu paikoilleen. Soloflesh on nyt käyttövalmis.

Käytön jälkeen tyhjennä ja puhdista laite huolellisesti vedellä ja seksilelun puhdistusaineella. Soloflesh mahtuu tyhjänä pieneen tilaan.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
PAINO: 756 g (tyhjänä).
SISÄPITUUS: Vähintään 18 cm.
FTALAATITON: Kyllä.
TÄYTETÄÄN: Vedellä tai ilmalla.

TUOTENUMERO: 13624.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Realistinen.

Lelun täyttäminen vedellä voi olla hivenen hankalaa, ellei omista oikeanlaista hanaa, Hanan kaulan pitää saada lelun täyttösuun sisälle ja sitä pitää puristaa samalla tiiviisti niin että lelu "paineistuu" ja paisuu vedellä. Täyttö kannattaa tehdä vessassa, sillä veden roiskuminen on todennäköistä ainakinensimmäisillä kerroilla. Pelkällä veden sisäänlaskemisella lelua ei saa täytettyä oikein, vajaatäytöllä sopii toki jonkinlaiseen pikasessioon, vaikka paineisestitäytettynä tuntuma on huomattavasti parempi ja tiukempi. Veden tulee olla tietenkin lämmintä tuottamaan realistinen kokemus. Muutamia keinovaginoita on tullut kokeiltua,mutta tämä on kyllä ehdottomasti paras juuri tuon veden puristavan ja lämmittävän vaikutuksen ansiosta, eikä lelu täytettynä näytä myöskään hassummalta.Tyhjentäminen ja puhdistaminen on helppoa, koska vaginakäytävä on läpikulkevaa mallia, vaikka ensimmäistä kertaa huolimattomammin veden täyttöaukkoa aukaistessatuloksena oli hieno vesisuihku seinälle ja lattialle :D Lelun valmistelussa ei mene kauaa kunhan homman oppii ja se pienikin vaiva on kyllä sen arvoista. Ehkä ainut miinusmitä tästä nyt keksin, on ettei tämäkään lelu kestä ikuisesti. Koska vesi lelun sisällä on paineistettuna, joku kaunis päivä kun tämä sitten hajoaa niintuloksena lienee jonkinasteinen vesivahinko kun vesi suihkuaa ulos. Todennäköisesti kuitenkin hajoaa sieltä vaginan sisältä missä rasitus suurin, ja laskee alleen. Jostämä pieni jännitystekijä kestävyydessä ei haittaa ja haluat realistista tuntumaa, suosittelen. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi