SONO No 17 Dong Extension Penisholkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • SONO No 17 Dong Extension Penisholkki

SONO No 17 Dong Extension Penisholkki

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Haluaisitko yllättää kumppanisi täyttävämmällä, pitemmällä ja nautinnollisemmalla erektiolla?

  SONO No 17 Dong Extension Penisholkki on halkaisijaltaan 5,5 cm ja se tarjoaa sinulle peräti 3,5 cm lisää pituutta samalla kun sen anatomisesti aidonkaltaiseksi muotoiltu terska kiihottaa kumppanisi G-pistettä.

  Holkki asetetaan tiiviisti erektion ympärille ja sen tyvessä oleva lenkki pujotetaan kivesten ympärille, jossa se puristaa nautinnollisesti ja pitää holkin hyvin paikallaan silloinkin, kun meno sängyssä yltyy energiseksi.

  Holkki on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta TPE-materiaalista, joka istuu täydellisesti peniksen ympärillä. Holkki mukailee peniksesi liikkeitä, mikä takaa teille molemmille todella miellyttävän ja luonnollisen käyttökokemuksen.

  Holkkia voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti, mutta sen pituuden (sisään asetettava pituus n. 19 cm) ja paksuuden (halkaisija 5,5 cm) vuoksi suosittelemme anaalikäyttöä vain kokeneemmille käyttäjille.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VEDENKESTÄVÄ: Kyllä.
  ULKOPITUUS: 26 cm, josta 19 cm sisään asetettavaa.
  ULKOHALKAISIJA: 5,5 cm.
  SISÄSYVYYS: Noin 15 cm.
  SISÄHALKAISIJA: Noin 4 cm.
  JOUSTAVA: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Vaimolle kyytiä Muutaman lapsen teon jälkeen vaimo alkoi pitää välillä isommistakin leluista. Ajattelin yllättää vaimon ja laitoin tämän sukan tilaukseen. Tuote on pakattu hyvin ja päälle pukeminen onnistui helposti. Sisään saaminen (emättimeen) kesti hieman kauemmin kuin ilman, mutta pienellä lläden ohjauksella onnistui. Sukka on miellyttävä päällä ja sopi hyvin 16x4 cm kalun päälle. Aavistuksen olisi voinut olla tiukempi, mutta pitää vielä kokeilla ilman liukkaria välissä. .Tosin tämä voi istua vähän napakammin isompi kaluisten herrojen vehkeiden päälle. Kannattaa tosin varmistaa vielä asentaessa, että kaikki ilma tulee pois sukan sisältä. Odotin että omat tuntemukseni jäisivät aika miedoiksi, mutta sukka liukuu sen verran penistä vasten että kun vaimo oli muutaman kerran lauennut laukesin myös itse. Vaimonkin mukaan ihan kiva lisä lelulaatikkoon mutta kovin usein ei kuulemma halua noin isoa.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: SONO No 17 Dong Extension Penisholkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *