Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat
SÄÄSTÄ 28%
24,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 28%
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat tuotekuva 1
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat tuotekuva 1
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat tuotekuva 3
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat kuva tuotepakkauksesta 50
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat kuva tuotepakkauksesta 90

Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat

4.4 (1)
34,99 € 24,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat tarjoavat nautintoa ja intensiivistä harjoitusta.

Voit käyttää näitä Kegel-munia lantionpohjan tehokkaaseen harjoittamiseen tai kiihottaviin leikkeihin yksin tai kumppanisi kanssa. Säännöllisesti käytettynä munat lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä, parantavat lihashallintaa ja tekevät sitä kautta emättimestäsi tiukemman.

Munat on valmistettu sirpaloitumattomasta borosilikaattilasista ja niiden pinta on ihanan sileä, joten ne on helppo asettaa paikoilleen. Helpoiten se onnistuu kun käytät pisaran liukuvoidetta niiden kanssa.

Jos haluat nauttia lämpötilaleikeistä, voit viilentää tai lämmittää munat ennen käyttöä laittamalla ne 10 minuutiksi lämpimään vesihauteeseen tai jääkaappiin. Kokeile kuitenkin aina lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

Yhden munan halkaisija on 3,8 cm ja paino 77 g, joten Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat sopivat parhaiten käyttäjille, joilla on aiempaa kokemusta lantionpohjan lihasten harjoittamisesta.

Huomioithan, että munat on valmistettu käsin, joten niiden mitat saattavat vaihdella hieman.

Tiedot

MATERIAALI: Borosilikaattilasi.
KORKEUS: 5 cm.
HALKAISIJA: 3,8 cm.
PAINO: 77 g per muna.
HUOMIOITAVAA: Munat on valmistettu käsin, joten niiden mitat saattavat vaihdella hitusen.

TUOTENUMERO: 15652.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Yleinen suorituskyky: Hyvä

Ostin nämä kuulat lantionpohjani treenaamiseen, koska esimerkiksi aivastelu ja voimakas yskiminen ovat aiheuttaneet minulle pientä virtsan karkailua. Kuulat ovat uskomattoman mukavia käyttää, ja kun ne ovat paikallaan, niitä tuskin huomaa. Ärsyttävintä on, että vessassa ollessa on kiinnitettävä enemmän huomiota, mutta muutenantaisin peukut vaikutukselle. Minulla ei ole ollut yhtään "tiputtelua" ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Samalla kuulilla on aistinvaraisesti stimuloivavaikutus vaginan lihaksiin ja hermoihin, ja jos sitä käyttää seksileluna, kärki tuntui melkein kielellä leikkimiseltä. Se oli itse asiassa yllättävän mukavaa!Lasimateriaali on täydellinen, ja kyllä - olen pudottanut sen laattojen päälle... säikähdys! Mutta se aiheutti siihen vain erittäin pienen "täplän", jokaoli nuppineulan pään kokoinen, jota et voinut tuntea tai nähdä juurikaan, kun se on kädessäsi. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ja olen positiivisestivakuuttunut siitä, kuinka hyvin se heikoille lihaksille. Olen huomannut, että myös kyykkyharjoituksia on helpompi tehdä, ja minulla on sellainen tunne, että olentiukempi. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi