Spartacus Rainbow Penisrenkaat 5 kpl
Spartacus Rainbow Penisrenkaat 5 kpl
SÄÄSTÄ 27%
12,99 €
SÄÄSTÄ 27%
Spartacus Rainbow Penisrenkaat 5 kpl  1
Spartacus Rainbow Penisrenkaat 5 kpl  2

Spartacus Rainbow Penisrenkaat 5 kpl

2.7 (1)
17,99 € 12,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Seksiin sopii hyvin hauskuus ja värikkyys. Siksi amerikkalaisen Spartacus-tuotemerkin Rainbow Penisrenkaat ovatkin oivallinen hankinta, sillä pakkauksessa on 5 kpl erivärisiä penisrenkaita, joista voit valita suosikkisi tai käyttää useampaa kerralla.

Aseta yksi tai useampi penisrengas paikalleen aivan peniksen tyveen ja nauti täyttävämmästä ja kestävämmästä erektiosta, joka ilahduttaa varmasti kumppaniasikin.

Penisrenkaat on valmistettu ftalaatittomasta kumista, joka joustaa hyvin, joten renkaat sopivat useimmille miehille. Ne myös kiristävät sopivasti, jotta saat hyvän lopputuloksen.

Kun olet tutustunut penisrenkaiden käyttöön kunnolla, voit myös kokeilla venyttää renkaan sekä peniksen että kivesten ympärille. Se vaatii hieman harjoittelua, mutta lopputulos on monista miehistä erittäin nautinnollinen.

Tiedot

MATERIAALI: Kumi.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
HALKAISIJA: 3,2 cm (joustaa).

TUOTENUMERO: 18641.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Hieman pettynyt

Materiaali on ok, mutta ei niin joustava kuin odotettiin. Siinä sanotaan, että voit mahdollisesti laittaa sen sekä peniksen että kiveksien ympärille samanaikaisesti, mutta sitä ei voi tehdä, joten en ole täysin tyytyväinen. Ostin ne, koska ne ovat kumisia, joten kestävämpiä, koska silikonista tehdyt hyppäävät niitäkäytettäessä. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi