Swiss Navy Toy & Body Cleaner Puhdistussuihke 177 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Swiss Navy Toy & Body Cleaner Puhdistussuihke 177 ml

Swiss Navy Toy & Body Cleaner Puhdistussuihke 177 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

12,90 €

  Kuvaus

  Swiss Navy Toy & Body Cleaner Puhdistussuihke tarjoaa erinomaista hygieniaa niin sinulle itsellesi kuin seksileluillesikin.

  Tehokas suihke puhdistaa seksilelusi ja intiimialueesi hellävaraisesti poistaen mahdolliset liukuvoidejäämät.

  Suihke tuoksuu miedosti laventelille ja siihen on lisätty antibakteerista teepuuöljyä. Se vähentää virus- ja sieni-infektioiden riskiä varmistaen huippuhyvän hygienian.

  Swiss Navy Toy & Body Cleaner on pakattu hillittyyn suihkepulloon, jonka kätevällä kahvalla sitä on helppo annostella. Pullo sisältää 177 ml suihketta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Puhdistusaine vartalolle ja seksileluille.
  KOKO: 177 ml.
  TUOKSU: Laventeli.
  AINESOSAT: Water (aqua), Propylene Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, ranska, espanja, saksa, italia.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Kelpo puhdistussuihke Olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa puhdistussuihketta, jota voisi käyttää sessioissa niin lelujen kuin ihonkin puhdistukseen välttäen sessioiden intensiteettiä vähentävien suihku-/vesi&saippuapesujen käyntiä.

  No oikeaa hygieniaa ei korvaa mikään mutta huomioiden se että perusterveen ihmisen sukuelimistä tulevien eritteiden kirjo on steriliä samoin kuin hyvin säilytettyjen liukuvoiteidenkin, jäljelle jää enää näiden tahmaavuus, joka haittaa etenkin jos leikkiä ei halua lopettaa vielä ensimmäiseen kliimaksiin. Juuri tähän tilanteeseen tämä suihke tuntui olevan paikallaan.

  Erittäin tärkeää on kuitenkin huomioida itsensä tai kumppaninsa ihon herkkyydet tai sairaudet sekä mahdolliset allergiat ennen kuin tuotetta käyttää. Minulla on tapana varmuuden vuoksi ensin testata sekä testauttaa tämän kaltaiset tuotteet hyvissä ajoin ennen leikkejä, jottei hyvä seksi mene pilalle epämieluisan yllätyksen vuoksi.

  Erittäin helppo käyttää eikä sumutinpullo levitä ainetta liian leveälle alueelle vaan sen kohdistaminen on helppoa. Virtsa, sperma, emätinnesteet ja liukuvoiteet ovat puhdistuneet erittäin mukavasti ja tuotteen tuoksukin on sopivan miellyttävä/miellyttävän neutraali. Toimii myös jotenkin pienimuotoisissa ulosteonnettomuuksissa mutta näissä on sanomattakin selvää että pieni suihkuhetki on parempi vaihtoehto.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Swiss Navy Toy & Body Cleaner Puhdistussuihke 177 ml

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *