Tailz Bunny Tail Anustappi Hännällä
Tailz Bunny Tail Anustappi Hännällä
34,99 €
Tailz Bunny Tail Anustappi Hännällä  1
Tailz Bunny Tail Anustappi Hännällä  2
Tailz Bunny Tail Anustappi Hännällä  3

Tailz Bunny Tail Anustappi Hännällä

3.1 (5)
Saatavilla 6.7.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
34,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Söpö ja kiihottava sopivat hyvin yhteen.

Nauti anaalileikeistä uudella tavalla tämän Tailz-tuotemerkin Bunny Tail Anustapin avulla ja nauti oman puputyttösi tai -poikasi söpön kiihottavasta lookista.

Vie anustappi paikalleen ja valmistaudu elämäsi roolileikkiin, sillä tämä pupunhäntä saa varmasti sukat pyörimään jaloissasi.

Häntä on valmistettu strutsinhöyhenistä ja se on viattoman valkoinen väriltään. Sen avulla voit myös kutittaa ja kiihottaa kumppanisi vartaloa.

Itse tappi on valmistettu sileästä ja aavistuksen taipuisasta TPR-materiaalista. Sen pieni koko ja pyöristetty pää sopivat hyvin myös aloittelijoille.

Tapin pohjassa on leveä stopperi, jonka avulla tappia voi käyttää täysin turvallisin mielin. Se pysyy hyvin paikallaan myös intensiivisten ja pitkäkestoisen leikkien aikana.

Tiedot

MATERIAALI: TPR, strutsinhöyhenet.
FTALAATITON: Kyllä.
PESTÄVÄ: Kyllä, voi pestä varovasti käsin (kuivaa käyttämällä hiustenkuivaimen kylmäpuhallusta).
PITUUS, HÄNTÄ: 6 cm.
PITUUS, TAPPI: 7,6 cm, josta sisään asetettavaa 5,7 cm.
HALKAISIJA: 3 cm leveimmillään.

TUOTENUMERO: 16847.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Lipsahtaa ulos liian helposti

Hauska ja mukava tappi, mutta valitettavasti se lipsahtaa helposti ulos, koska se ei ole tarpeeksi kapea. Hauska esileikkiin.

-
5 3 1
Ei sovi hyvin

Tämä tappi on suunniteltu siten, että se ponnahtaa ulos heti, kun se saa siihen mahdollisuuden. Ärsyttävää pitää sitä paikallaan käytön aikana. Hieno tupsu, mutta tapin muoto pilaa sen. Lue lisää

-
5 2 1
Kiva tappi

Tappi on tosi söpö ja karva pehmeää. Vaikka itse tapin muoto on hyvä ja se on helppo asettaa sisään, niin se luiskahtaa ainakin itsellä helposti ulos.

-
5 4 1
Käyttökelvoton

Sopii korkeintaan kuvauskäyttöön. Tuote on hyvän näköinen ja laadukkaan tuntoinen, muttei sovellu käyttöön muutoin. Tappi ei pysy sisällä kävellessä eikä muutoinkaan liikkuessa tai liikuttaessa. Lue lisää

-
5 2 1
Tosi lyhyt mutta kinky

Tuotteen tappiosuus oli tosi pieni, oli vaikeuksia saada pysymään sisällä ilman että se luisui heti pois. Myöskin häntä itsessään oli teddykarvaa eikä strutsinhöyhentä niinkuin kuvauksessa luki, tämä ei kyllä ollut huono asia sillä karva on helpompi pitää puhtaana. Tuote oli kivan näköinen mutta ei siitä kyllätapiksi ole, onneksi häntä osiolla voi kutittaa, tai käyttää puuterityynynä. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi