Tantus Aloittelijan Suupallo
Tantus Aloittelijan Suupallo
32,90 €
Tantus Aloittelijan Suupallo  1

Tantus Aloittelijan Suupallo

4.0 (1)
Saatavilla 15.11.2021 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
32,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Tantus Aloittelijan Suupallon suuhun asetettava osa on pehmeä ja pyöreä, joten se tuntuu mukavalta käytössä. Remmit on valmistettu nahasta ja ne saa helposti irrotettua ja kiinnitettyä takaisin paikoilleen suupallo-osan puhdistuksen ajaksi. Itse suupallo-osan voi pestä tiskikoneessa.

Tantus-suupallo on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten se on täysin mauton ja tuoksuton. Remmit kiinnitetään tarranauhalla, joka mahdollistaa niiden pituuden säädön.

Turvallisuus ja luottamus ovat BDSM-leikkien peruspilareita. Varmistakaa, että suupallon käyttäjän hengitys on esteetöntä. Sopikaa turvaeleestä ennen leikin alkua, sillä turvasanan käyttö ei suupallon kanssa onnistu.

Suupallon halkaisija on 4 cm ja sisään asetettavan osan pituus 5,5 cm. Täysin ftalaatiton suupallo on valmistettu käsin Yhdysvalloissa.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja nahka.
FTALAATITON: Kyllä.
HALKAISIJA: 4 cm.
SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 5,5 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 10271.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Remmit

Remmeissä on yllättävän lyhyet pätkät velcroa, joten sellaisenaan suupallo jää löysälle, eikä minun pääni ei ole edes pienimmästä päästä. Velcro on kuitenkin pitävää, joten pienellä askartelulla tuon saa kuitenkin toimimaan. Minun saamassani yksilössä, pallossa on pientä röpelöä. Näyttää että silikoniin on jäänytilmakuplia kun se on kovettunut. En tiedä onko tämä vain sunnuntaikappale, vai onko tämän tuotemerkin laadussa yleisestikin parantamisen varaa. Röpelö on kuitenkinpientä eikä häiritse käyttöä. Pallo tuntuu kivalta suussa ja näyttää hyvältä, ja remmien tuunauksen jälkeen tästä tulikin oikein jees. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi