Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm
Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm
64,90 €
Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm  1
Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm  2
Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm  5
Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm  100

Intimidator Titanmen Anal Tool 28 cm

4.5 (3)
Saatavilla 12.12.2022 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
64,90 €
Yhteenveto
Kuvaus
TitanMen Intimidator Anal Tool on erittäin isokokoinen anustappi niille, jotka haluavat lisää stimulointia seksin aikana.
 
TitanMen Intimidator Anal Tool on kartio muotoinen ja halkaisijaltaan 5.2 cm - 10 cm, se tarjoaa voimakkaita tuntemuksia ja täyden stimulaation. Muodon ansiosta, tuote on helppo laittaa sisään.
 
TitanMen Intimidator Anal Tool on valmistettu antibakteerisesta Sil-A-Gel materiaalista, joka on samanaikaisesti vakaa ja joustava, joten saat taatusti tehokkaan stimulaation.
 
Suosittelemme, että käytät TitanMen Intimidator Anal Toolin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta ja anaali rentoutussuihketta, jotta kokemuksesi olisi vielä nautittavampi.
 
Puhdista TitanMen Intimidator Anal Tool käytön jälkeen kuumalla vedellä ja Love Toy-puhdistusaineella.
Tiedot
MATERIAALI: Sil-A-Gel (TRP).
FTALAATTIVAPAA: Kyllä.
LATEKSI-VAPAA: Kyllä.
PITUUS: 28 cm.
HALKAISIJA: 5.2 cm - 10 cm.
LIUKUVOIDE: Vesipohjainen.
KÄYTTÖOHJE: Englanti. TUOTENUMERO: 14347.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Ehdoton hankinta

Voin ehdottomasti suositella tätä kokeneemmille anaaliseksin käyttäjille. Käytän sitä päivittäin harjoitteluun. Etuna on, että voi aina hallita avaamista ilman, että se sattuu, ja siksi voi vähitellen avautua yhä enemmän harjoittelun myötä. Kukapa ei tunne sitä ongelmaa, että joskus pitää olla ½ senttiä paksumpidildo/tappi. Tätä ongelmaa ei tule tällä. Yläosa on noin 5 cm. Sen alapuolelta on 4,2 cm. Pohja on 10 cm. Jokaista rengasta kohti alaspäin se avautuu 0,5 cm lisää,joten voi hiljakseen harjoitella lihaksia ja laskea renkaita alhaalta harjoituksen aikana nähden kuinka kaukana on. Tärkeää on voidella hyvin pakaroiden väli etukäteen,sillä hieman suurempi aukko levittää myös pakarat niin, että ne pyyhkivät voitelun pois, jos niitä ei ole voideltu etukäteen. Lue lisää

-
5 4 1
Tuntuu uskomattomalta!

Aivan fantastinen lelu, joka täyttää minut, enkä voi lopettaa.

-
5 5 1
Fantastinen

Se tekee työnsä ja saat samalla upean treenin. Sillä voidaan ratsastaa tai nauttia vain sen venytyksestä. Se on iso, mutta ensimmäiset 10 cm ei ole mitään. Sillä olisi pitänyt olla parempi pohja, koska jos päästäisin siitä irti, se voisi olla ongelmallista. Minun piti kiinnittää köysi lisäturvallisuuden vuoksi. Imukuppia ei tarvitakartiovaikutelman ja leveyden ansiosta. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi