Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass
SÄÄSTÄ 29%
189,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 29%
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass  2
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass  5

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

4.5 (6)
269,00 € 189,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass on upea naisen takamus, jonka emätin- ja anusaukot tyydyttävät sinut kerta toisensa jälkeen.

Perfect Ass -nuken pyöreät pakarat sopivat erinomaisesti kevyeen kuritukseen ja rakastavaan puristeluun. Ota se takaapäin tai missä asennossa haluat.

Peppu on valmistettu todella aidonkaltaisesta CyberSkin-materiaalista, jonka tekstuuri ja joustavuus muistuttavat erehdyttävästi oikeaa ihoa. Se myös lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä.

Perfect Ass -nuken mukana tulee myös 2 kpl multispeed-vibraattoreita, joita voi käyttää aukkojen sisällä saadaksesi entistäkin stimuloivamman kokemuksen. Vibraattorit toimivat 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: CyberSkin (seksinukke), ABS-muovi (vibraattorit).
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
KORKEUS: 31,5 cm.
LEVEYS: 34 cm.
SYVYYS: 17,5 cm.
PAINO: 7 kg.
VIBRAATTORIT: 2 x irrotettavaa multispeed-vibraattoria.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).
MUKANA: Näytepakkaus huoltojauhetta.

TUOTENUMERO: 15818.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (6)
Perfect Ass

This is an amaizing product. Feels really good. Very hard to keep from cumming too fast.

-
5 5 1
Hauskempi tapa masturboida

Tällä lelulla on korkea hinta, mutta se on rahan arvoinen. Ei pidä sekoittaa aitoon, joten se on melko mukava käyttää. Se tekee sen mitä sen kuuluukin tehdä hauskemmalla tavalla. Se on painava eikä vain liu’u pois, joten jos onnistut löytämään oikean korkeuden sen asettamiseen, voit vain antaa mennä. Jälkeenpäin ontehtävä jonkin verran puhdistamista ja huoltoa, mikä on tietysti miinusta. Olen kuitenkin ostanut sen, joten se on käytettävä. Lue lisää

-
5 5 1
Mahtava kokemus, mutta erittäin hauras tuote.

Tämä tuote ei ehkä ole yhtä mukava kuin jotkut fleshlights, mutta se kompensoituu hyvin tunteella, jonka saa sen näkemisestä ja koskettamisesta. Tuntuu yllättävän aidolta puristaa ja koko on kuin pienen naisen hoikka peppu. Erittäin tiukka kaikin mahdollisin tavoin. Kunnon painon lisäksi jotain, mikä voi tehdä puhdistuksesta hiemanvaivalloista. Mutta suurin valitukseni on laatu, vain muutaman käyttökerran jälkeen yhden päivän aikana alapuolen materiaali alkoi irrota useista kohdista. Näyttääsiltä, että tuote ei ole kiinteää massaa, vaan koostuu useista eri osista, jotka on valettu yhteen, ja jotka irtoavat käytön aikana (kuvat vaurioista:https://imgur.com/a/ITLqq). Tämä vain yhden päivän jälkeen, joten epäilen, että tämän tuotteen käyttöikä ei ole kovin pitkä. Jos se ei olisi ollut niin hauras,olisin epäilemättä antanut sille 5/5. Lue lisää

-
5 3 1
Paras

Ostin tämän, koska halusin kokeilla uusia juttuja .. ja voin heti sanoa ..mikä yllätys ..

-
5 5 1
Topco Cyber skin

Aivan mahtava pylly. Kiva kun molemmat tunnelit on erikseen,,mitkä kyydit,huh. Kokeilkaa myös sileältä puolelta. Hyvä ostos :)

-
5 5 1
Ei paha

Kyllä tällä kunnon kyydit saa ilman vibrojenkin käyttöä. Materiaali tuntuu tosi aidolta ja pakaroita on mukava puristella. Tätä tulee varmasti käytettyä niin kauan kuin ehjänä pysyy. Ainut miinus tulee siitä ettei ainakaan omasta mielestäni tätä voi kovin hyvin käyttää muussa asennossa kuin takaapäin. Pohjan litteys ja isot"reisiaukot" tekevät tästä melko epävakaan esim. ratsastusasennossa eikä pohjan katselu paranna kokemusta. Olisi hyvä jos olisi vatsapuoli myös niin olisihelpompi pitää kiinni. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi