Toy Joy BDSM Aloituspakkaus
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus
24,90 €
Hyvä hinta
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  1
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  2
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  3
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  4
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  5
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  6
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  7
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  8
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  9
Toy Joy BDSM Aloituspakkaus  10

Toy Joy BDSM Aloituspakkaus

4.2 (8)
24,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Kiinnostavatko SM ja bondage? Siinä tapauksessa Toy Joy BDSM -aloituspakkaus on sopiva aloituspiste. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset kuumiin seksileikkeihin.

Toy Joy BDSM -aloituspakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Keinonahkaiset, 5,5 cm leveät kahleet, joissa on pehmeä sisäpinta. Kahleiden pituus on säädettävä 13,5–23 cm. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai ne voi kiinnittää kaulapantaan.

Säädettävä kaulapanta, jonka ympärysmitta on 33-44 cm. Pakkaukseen sisältyy lukko ja 118 cm pitkä hihna, jonka voi kytkeä kaulapantaan talutushihnaksi.

Keinonahkainen, 45 cm pitkä musta piiska kevyeen läimäyttelyyn ja piiskaamiseen. Piiskan siimat ovat pehmeät, joten niiden lyönnit tuntee ilman että ne tekevät kipeää.

Musta suupallo, joka on rei'itetty, jotta sen kanssa on helppo hengittää. Suupallon remmin leveys on 1,9 cm ja sen pituus on säädettävä 44-62 cm. Suupallo on valmistettu kovamuovista ja sen halkaisija on 4,2 cm.

Pehmeä, musta puuvillainen sitomisköysi japanilaistyylisiin sitomisleikkeihin.

Kaksi nänninipistintä. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voi säätää. Nipistimiin on kiinnitetty kulkuset, jotka voi myös irrottaa.

Silmänaamio, joka terävöittää muut aistit ja saa käyttäjän herkistymään jokaiselle kosketukselle. Silmänaamio on keinonahkainen, ja sen toinen puoli on pehmeä. Se kiinnittyy kasvoille joustonauhalla (ympärysmitta 49–76 cm).

Toy Joy BDSM -aloituspakkaus soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua sidonnan ja SM:n kiehtovaan ja kiihottavaan maailmaan ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme, että sovitte aina turvasanan ennen seksileikkien aloittamista.

Tiedot

MATERIAALI: Keinonahka, metalli, kovamuovi, puuvilla ja joustonauha.
MITAT, KAHLEET: Ympärysmitta 13,5-23 cm, leveys 5,5 cm.
MITAT, KAULAPANTA: Ympärysmitta 36-44 cm, leveys 5 cm.
MITAT, SILMÄNAAMIO: Ympärysmitta 49-76 cm.
MITAT, SUUPALLO: Remmin ympärysmitta 44-62 cm, suupallon halkaisija 4,2 cm.

TUOTENUMERO: 13695.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (8)
Jooo

Ihan okei tuote kaulapanta turhan iso.

-
5 4 1
Minun aloitussettini.

Hyvä aloituspakkaus, jossa on monia hauskoja asioita, joita voidaan käyttää monien kinky-fantasioiden toteuttamiseen. Hintaan ja materiaaliin nähden todella hyvä laatu.

-
5 4 1
Stimuloiva

Piiska on hauska ehkä muutaman kerran, mutta olemme päättäneet investoida laadukkaampaan. Muuten todella hieno setti, jossa rahalla saa paljon tuotteita leikkeihin.

-
5 5 1
Upea tuote, joka antaa "hieman ylimääräistä" kinkyyn iltaan

Itse tuote on tehty hintaan nähden todella laadukkaasti. Se on hyvä setti aloittamiseen, sillä se sisältää monia tuotteita, joista voisit aloitella. Harmi kuitenkin, että yhdessä tuotteessa oli pieniä vaurioita, mutta Sinful vastasi kyselyyni nopeasti ja vaurioituneesta tuotteesta lähetettiin heti päivitetty versio. Tulen ehdottomastiostoksille tänne jälleen seuraavan kerran, kun minulla on tarve taas maustaa asioita Lue lisää

-
5 4 1
En ole fani

Minua ei valitettavasti ole rakennettu niin suureksi, ja muistutan monella tapaa 12-vuotiasta pituudeltani. Tämä setti on minulle enemmän tai vähemmän hyödytön. Kaulapannat ovat erittäin suuria ja leveitä, silmänaamio peittää koko pään ja suukapula on liian iso. Usein naureskelemme kotona, että harmi ettei tuotteita olesaatavilla lasten koossa, mutta poikaystävän mielestä hauskinta oli se, kun valitin, etten saa seksileluja lasten koossa! Lue lisää

-
5 3 1
Kiva paketti aloittelijalle

Ihan jees, sopiva aloitussetti

-
5 5 1
Hyvä aloituspakkaus

Kiva aloituspakkaus! Tuotteet tuntuvat laadukkailta ja tuovat kivaa lisää seksielämään :)

-
5 4 1
Mahtava setti

Mahtava aloituspakkaus, sisältää kaiken oleellisen! Tuotteet hyvää laatua. Kahleet ovat nätit ja esteettiset. Miinuksia: silmämaskista, se on tosi iso eikä sovi pienehkön ihmisen kasvoille. Maskin alta myös näkee, mutta siitä selvittiin pitämällä silmät kiinni. Myös kaulapannan lukko on heikohkoa laatua, mutta se toimii. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi