Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori
SÄÄSTÄ 20%
39,99 €
SÄÄSTÄ 20%
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Tuotekuva 1
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Tuotekuva 2
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Tuotekuva 3
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Tuotekuva 4
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Tuotekuva 5
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Kuva tuotteesta kädessä 50
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Kuva tuotteesta kädessä 51
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Kuva tuotteesta kädessä 52
Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori Kuva tuotepakkauksesta 90

Tracy's Dog Carl Anaalivibraattori

4.4 (5)
49,99 € 39,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tracy’s Dog -tuotemerkin Carl-anaalivibraattori on tuhti tyydyttäjä, joka kätkee sisälleen huimat 10 värinäasetusta, jotka hemmottelevat peppuasi uskomattoman perusteellisesti.

Piristä takamustasi innovatiivisella, tuplasti stimuloivalla anustapilla. Sen varressa on pyöriviä helmiä, jotka hierovat anusaukkoasi tuhman kielen tavoin, ja tapin kärki värisee kiihottavasti sisälläsi.

Nauti aistillisesta stimulaatiosta joko soolona tai kutsu kumppani mukaan peppuseikkailuihin antamalla kaukosäädin hänen osaaviin käsiinsä. Riemastuttavia rimming- ja värinätoimintoja voi ohjata jopa 10 metrin etäisyydeltä, joten keksitte varmasti vaikka mitä tuhmia mahdollisuuksia.

Tuhti herra Carl tuntuu upealta ja täyttävältä, kun sivelet runsaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta sen pintaan ennen kuin liu'utat sen portista sisään. Tämä tappi sopiikin parhaiten hieman kokeneemmille anaalinautiskelijoille.

Puhdista armas anustappisi vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella joka käyttökerran jälkeen hyvän hygienian varmistamiseksi.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi.
VESITIIVIS:
- Tappi: Ei, mutta roiskeenkestävä.
- Kaukosäädin: Ei.
PITUUS: 16 cm, josta 13,5 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 5 cm leveimmillään.
VÄRINÄT: 10 asetusta.
VIRTALÄHDE:
- Tappi: Ladattava akku (USB-latausjohto mukana).
- Kaukosäädin: 1 x CR2032-paristo (mukana).
KANTOMATKA: Enint. 10 m.
KÄYTTÖAIKA: Enint. 1 h.
LIUKUVOIDE: Vesipohjainen anaaliliukuvoide.
KIELI: Englanti, saksa, kiina.
MUKANA: Säilytyspussi, 3 x 5 ml näytepakkaus vesipohjaista liukuvoidetta.

TUOTENUMERO: 25023.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
tappi

Kivan oloinen tuote. Ensi yrittämällä ei mennyt mutta toisella kerralla meni sisään. Tärinä saisi olla huomattavasti voimakkaampi tapin päässä.

-
5 4 1
Mainio tuote

Tuote on todella laadukas ja tuntuu ihanalta pepussa. Helmet ovat kiva lisä, tosin ne menettävät tehoaan tietyissä asennoissa, jolloin pyöriminen hidastuu. Koko on tosiaan melko suuri: itse rakastan sitä, mutta kaikille tämä ei varmasti mahdu ilman harjoittelua. Lue lisää

-
5 5 1
Tappien aatelia

Todella laadukkaasti tehty ja mukava pehmeä pinta. Mutta pitää myöntää, että koko yllätti. Tätä ei niin vain survaista sisään vaan tarvitsee todellakin lämmittelyä. Kun se vihdoin asettuu paikoilleen , on olo aika täyden tuntuinen mutta hyvällä tavalla. Tuon perusvärinän sijaan pieni heiluriliike olisi ollut parempi.Itse käytän ainoastaan juuressa olevien helmien värinätoimintaa, joka on ihan mahtava. Vie paljon paremmin orgasmin huipulle kuin pelkkä värinätoiminto. Tällähetkellä ykköslelu itselleni. Lue lisää

-
5 5 1
Liian iso

Upea anustappi, erittäin hyvää materiaalia ja mukavat värinävaihtoehdot.... mutta liian iso, ei sitten millään mahdu joten huti ostos, rahat meni hukkaan.

-
5 4 1
Nautintoa koko rahalla

Kuten kuvauksessa todetaan, tämä on tarkoitettu vähän kokeneemmille käyttäjille. Viiden sentin paksuus ei kuulosta paljolta, mutta sileästä silikonipinnasta huolimatta paikoilleen asettaminen vaatii kiirettömän ja rennon hetken, mielellään ensin pienemmällä lämmitellen. Materiaali on kimmoisaa muttei pehmyttä. Liukuvoide kestäähyvin pinnassa. Kärsivällisyys palkitaan, sillä tämä laite hyväilee sinua tavoilla, joita et ole osannut toivoakaan. Koko on juuri sopiva, ja laite painaa eturauhastaerittäin miellyttävästi. Muotoilu takaa, että tappi pysyy hyvin paikoillaan niin kauan kuin itse haluat, ja leveä jalusta pitää sen myös tukevasti aloillaan:sisäänluisumista ei tarvitse pelätä. Jalustan malli mahdollistaa kävelyn ilman voimakasta hankausta. Käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla, ja värinät riittävänvoimakkaita. Varren helmet räjäyttävät tajunnan! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi