Turvallinen ostaminen


Verkkokauppamme käyttö tapahtuu nk. SSL-yhteyden (Secure Socket Layer) kautta, joten se on täysin turvallista. SSL-salaus varmistaa, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi tietoihisi maksaessasi Sinful.fi-verkkokaupassa. Rahansiirron hyväksyy Nets, joka on johtava kansainvälisiä maksuja hoitava yritys.

Nets

Voit taata ostostesi turvallisuuden tarkistamalla, että selaimesi osoiterivillä näkyy ”Turvallinen palvelin”-kuvake. Yleisin kuvake on lukittu riippulukko.

Turvallinen palvelin -sivu

Turvallinen maksaminen

Verkkokauppaostosten turvallisuudesta keskustellaan paljon, mutta olet itse asiassa paremmassa turvassa käyttäessäsi luottokorttiasi netissä kuin kivijalkakaupassa.

Käyttäessäsi luottokorttia verkossa saat rahasi takaisin, jos pystyt todistamaan, että:

- et ole saanut tilaamiasi tuotteita.
- korttiasi väärinkäytettiin jonkun muun toimesta.
- väärä summa rahaa on siirretty kortiltasi ilman hyväksyntääsi.
- muutit mieltäsi tilauksen teosta ennen kuin vastaanotit tilaamasi tuotteet (esim. kieltäydyit vastaanottamasta pakettia tai jätit sen noutamatta noutopisteestä).

Hyvitys tapahtuu ottamalla yhteyttä korttisi myöntäjään (useimmiten pankki). Kortin myöntäneellä taholla on velvollisuus palauttaa summa kortin omistajalle ilman lisäselvityksiä.

Sinun ei tarvitse maksaa omavastuuta, mikäli korttiasi väärinkäytetään verkkokaupassa, jonka maksujärjestelmä on suojattu SSL-salauksella.

Järjestelmämme voi veloittaa sinulta vain sen summan, jonka olet itse hyväksynyt.