Wand Essentials Lisäosa Eturauhasstimulaatioon

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Wand Essentials Lisäosa Eturauhasstimulaatioon

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Wand Essentials Lisäosa Eturauhasstimulaatioon muuttaa Magic Wand -hieromasauvasi tehokkaasti väriseväksi anaalileluksi.

  Lisäosa on helppo asettaa hieromasauvan päälle, ja kun se on paikallaan, voit käynnistää vibraattorin, jolloin sen värinä välittyy lisäosan kautta eturauhasellesi ja välilihan alueelle.

  Lisäosa on valmistettu jämäkästä materiaalista, joten se osuu juuri oikeisiin kohtiin kiihottavalla intensiteetillä, mikä onkin tärkeää voidaksesi saavuttaa syviä eturauhasorgasmeja.

  Käytä lisäosan kanssa aina vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, sillä anus ei tuota liukastetta luonnostaan. Siten saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Lisäosa on yhteensopiva kaikkien Wand Essentials -hieromasauvojen kanssa. Sitä voi käyttää myös mm. Sinful Magic Wandin, Fairy Originalin ja LELO Smart Wand Largen kanssa. Hieromasauvat on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  PITUUS, TAPPI: 9 cm.
  HALKAISIJA, TAPPI: 1,2-2,7 cm.
  HALKAISIJA, AUKKO: 5,8 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Wand lisäsosa eturauhasstimulaatioon Tuotteen pitäisi olla eurauhasstimulaatiota varten, mutta materiaali on niin lerppua että se ei vie minkään näköisiä väristyksiä eturauhaseen. Tuote asettuu helposti ja mukavasti paikoilleen.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Wand Essentials Lisäosa Eturauhasstimulaatioon

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *