Waterglide Anal Liukuvoide 300 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Waterglide Anal Liukuvoide 300 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

Kuvaus

Waterglide Anal on vesipohjainen liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti anaaliseksiin ja ‑stimulaatioon. Liukuvoide liukastaa hyvin ja se soveltuu käytettäväksi kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa.

Waterglide Anal on ihoystävällinen valinta, sillä se on sekä dermatologisesti että kliinisesti testattu ja sen pH-arvo on kohdallaan. Liukuvoide on vesiliukoinen, ei sisällä rasvaa eikä tahraa tekstiilejä.

Pullo sisältää 300 ml vesipohjaista anaaliliukuvoidetta. Valmistettu Saksassa.

Tiedot

MATERIAALI: Vesipohjainen anaaliliukuvoide.
KOKO: 300 ml.
TESTATTU: Dermatologisesti ja kliinisesti.
MAKU JA TUOKSU: Mieto.
KONDOMITURVALLINEN: Kyllä, voi käyttää lateksikondomien kanssa.
RASVATON: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Liukastavuus
Erinomainen liukkari Tosi hyvä liukuvoide käytettäväksi niin lelujen kanssa kuin ilmankin leluja. Liukkautta riitti! Sopii anaaliseksiin ja perus emätinyhdyntään.
5 5 1
Kokonaisarvio
Liukastavuus
Todella hyvä liukkari Riittoisa ja todella hyvin liukastava vesipohjainen liukkari. Aikaisemmin kokeillut vesipohjaiset ovat olleet huonoja; liukkaus on muuttunut tahmeudeksi ja jopa hieman poltellut peräpäätä. Tämä on toista maata. Luultavasti paras liukkari peppuleikkeihin mitä olen koskaan kokeillut ja sopii yhteen kaikkien lelujenkin kanssa. Aivan loistava hinta-määrä-laatusuhde! Tätä tilaan kyllä lisää.
5 5 1
Kokonaisarvio
Liukastavuus
Hyvä on Riittoisa ja hyvin liukastava voide anaalileikkeihin.
5 4 1
Kokonaisarvio
Liukastavuus
Liukkaita kelejä Kestosuosikkini! Monenmoista liukkaria testanneena löysin viimein tämän! Iso pullo, josta riittää pitkäksi aikaa. Annostelukorkki takaa juuri halutun määrän ainetta ja sitä on vaivatonta annostella myös liukkain käsin. Meillä tätä käytetään niin esileikeissä, lelujen kanssa ja ilman, kuin anaaliseksissä ja kyllä toimii. Pitää hyvin liukkautensa. Helppo pestä iholta ja leluista pois leikkien loputtua. Erinomainen hintalaatusuhde!
5 5 1
Kokonaisarvio
Liukastavuus
Hyvä liukkari Toimii peppu leikeissä kuin junan vessa eikä liukkaus lopu ihan helpolla.
5 5 1
Kokonaisarvio
Liukastavuus
Eka liukkari Ensimmäinen liukkari jota käytettiin kumppanin kanssa ja ei mitään negatiivista sanottavaa, takasi kivuttoman ja sujuvan anaaliseksin.
5 4 1
Kokonaisarvio
Liukastavuus
Suosittelen Perushyvää vesipohjaista liukuvoidetta vähän tavallista paksummalla koostumuksella. Olen käyttänyt tuotetta pidemmän aikaa vagina- ja anaaliseksissä hyvin tuloksin. 300 ml pullon sisältö vaikuttaa loppumattomalta ja liukuvoide itsessään on melkoisen riittoisaa rakenteeltaan. Watergliden korkkimekanismi on myös omia suosikkejani sen tuoman tarkkuuden, helppouden ja vuotamattomuuden vuoksi.

Vesipohjaisille liukkareille ominaisesti voide tuppaa kuivahtamaan ja tahmautumaan todella nopeasti ilman jatkuvaa kontaktia. Onneksi kuivahtaneen liukkarin saa kuitenkin elvytettyä takaisin priimakuntoon ihan vain parilla tilkalla vettä. Veden lisääminen myös tehostaa liukuvoiteen luisto-ominaisuuksia.
5 4 1
Kokonaisarvio
Stimulaatio
Käytettävyys
Waterglide Watergliden tuotteet on aina toimivia. Anaaliliukkari toimii hienosti ja takaa liukuvuuden pitkäksi ajaksi. Lämpimästi voin suositella.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Waterglide Anal Liukuvoide 300 ml

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *