Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide 300 ml
Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide 300 ml
19,90 €
Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide 300 ml  1

Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide 300 ml

4.0 (9)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
19,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Haluatko nauttia entistäkin voimakkaammista orgasmeista? Anna Waterglide Stimuloivan Orgasmiliukuvoiteen näyttää sinulle tie.

Tämä vesipohjainen liukuvoide on täydellinen lisä erityisen nautinnollisiin soolohetkiin tai eroottisiin parileikkeihin, joissa keskitytte sinun orgasmiisi.

Liukuvoide lisää klitoriksen verenkiertoa, jolloin kosketukset tuntuvat tavallista intensiivisemmiltä. Sitä voi käyttää kondomien ja kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa.

Waterglide Stimuloiva Orgasmiliukuvoide on pakattu kätevään 300 ml:n pulloon, josta sitä on helppo annostella. Luvassa on monia orgasmintäyteisiä hetkiä.

Tiedot

TYYPPI: Stimuloiva vesipohjainen liukuvoide.
AINESOSAT: Glycerin, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Allantoin, Lactic Acid, Salicylic Acid, Menthol, Aroma.
KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.
KOKO: 300 ml.
KIELI: Englanti, saksa ja ranska.

TUOTENUMERO: 21524.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (9)
Ihan ok

On hintaan nähden hyvä liukuvoide. Stimuloi melko paljon eli pieninä määrinä riittää ja tuntuu hyvältä muuten alkaa pistellä ja tuntuu siltä kuin paikat olisivat samaan aikaan jäässä ja tulessa. On myös melko tahmeaa ja tuoksu aika voimakas. Lue lisää

-
5 4 1
Kannattaa kokeilla

Todella hyvä.

-
5 4 1
Oma mielipide

Olin ostokseen tosi tyytyväinen... Toimiva

-
5 5 1
Toimii?

En henkilökohtaisesti pidä siitä kihelmöivästä/hieman polttelevasta tunteesta jonka liukuvoide aiheuttaa. Veikkan että on tosiaan henkilökohtainen makuasia ja kihelmöinti on nautinnollista joillekkin ihmisille, eikä vika siis tuotteessa, mutta kannattaa harkita onko oikea valinta jos sinulla on aistiyliherkkyyttä tai herkkä iho.Jos on jotain herkkyyksiä, valitsisin kyllä ihan perus liukkarin. Tuoksu on ihanan raikas ja lempipiirteeni tässä tuotteessa. Tuoksuu ihan hedelmältä. Mutta joo, onkyllä liukas ja tekee tehtävänsä kun sitä vibraattorin kanssa käyttää. En varmaan osta jatkossa koska tuo stimuloiva vaikutus ei omalla kohdalla mennyt nappiin. Lue lisää

-
5 3 1
Polttava ja tunnoton

Vei tunnon molemmilta. Huono tuote

-
5 2 1
Tosi tahmeaa

Vain pieni määrä riittää kerralla, stimuloiva teho on voimakas, muttei kestä kovinkaan kauaa, vain alkuminuutit. Aivan liian tahmea koostumus, plussat tosin ettei ole juoksevaakaan. Lue lisää

-
5 4 1
Kovassa käytössä

Ihanasti polttelee. Aina pieni miinus on, että hiukan tahmaista.

-
5 5 1
Orgasmiliukuvoide.

Ensikokemus on miellyttävä, kiihoittava ja lämmittävä. Mielestäni ,ehkä liian tahmeentuntuista. Muuten lämpimästi suosittelen.

-
5 5 1
Stimuloi kyllä

Pakkauksessa ei mainita kuinka paljon liukastetta tulisi käyttää, joten pienellä määrällä aloitettiin ja hyvä niin. Voide on keskipaksua, ei liian tanakkaa muttei juoksevaakaan. Aluksi tunteena oli vain liukkuus, mutta hetken kuluttua alkoi lievä lämpö leviämään ympäri klitorista. Tunteet vaihtelivat lämpimästä viileään jaantoivat lisästimulaatiota sormileikkeihin ja penetraatioon. Ei maailman järisyttävin kokemus, mutta mukava lisä. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi