We-Vibe 4 Plus Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

We-Vibe 4 Plus Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori -PALKITTU

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  We-Vibe 4 Plus on suositun We-Vibe 4 -vibraattorin uusi ja päivitetty versio. Sitä voi käyttää rakastelun aikana, jolloin se stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista sekä miehen penistä samalla kun nautitte toisistanne.

  We-Vibe 4 Plus -vibraattoria voi ohjata vibraattorissa olevan napin kautta, mutta voit käyttää sitä myös älypuhelimesi avulla We-Vibe We-Connect -sovelluksella, mikä mahdollistaa sen käyttämisen vaikka toiselta puolen maailmaa. Se on ainutlaatuisen sopiva etäsuhteisiin tai työmatkoille, jotka erottavat teidät toisistanne. Tässä linkit Android-sovellukseen ja iPhone-sovellukseen.

  Laitteessa on useita valmiita värinäohjelmia, mutta älypuhelimen avulla voit myös luoda henkilökohtaisen, tallennettavan värinäohjelman. Voit itse valita sen keston ja voimakkuuden.

  We-Vibe 4 Plus on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, ja se tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Sen muotoilua on parannettu aiemmista versiosta, joten se pysyy entistä paremmin juuri oikeassa kohdassa.

  Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saatte parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa. Käytön jälkeen sen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Pakkauksen mukana tulee valkoinen latausasema, johon vibraattorin voi asettaa latautumaan.

  We-Vibesta saa kaiken irti kunhan käyttöä harjoittelee hieman. Kokeilkaa sitä siis useamman kerran ja eri asennoissa, jotta saatte selville, mikä toimii parhaiten juuri teille. Asennoiksi suosittelemme lähetyssaarnaajaa, lusikkaa ja ratsastusasentoa, jossa nainen on päällä. Lisävinkkejä saatte myös blogikirjoituksestamme "5 parasta asentoa We-Viben kanssa".

  Vuonna 2014 We-Wibe 4 voitti ETO-palkinnon kategoriassa "Paras uusi tuote pareille". Vibraattori nimettiin myös vuoden parhaaksi pareille suunnatuksi tuotteeksi ruotsalaisessa Aftonbladet-sanomalehdessä.

  Huom. Älypuhelin ei sisälly pakkaukseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT: 7,5 cm  x 4,2 cm x 3,2 cm.
  KAUKO-OHJATTU: Kyllä, älypuhelimen sovelluksella. 
  LANGATON: Kyllä.
  YHTEYS: Bluetooth 4.0 (ei vaadi sisäänkirjautumista).
  YHTEENSOPIVA: iPhone 4S/iOS 7 tai Android OS 4.3 (tai uudempi).
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  VÄRINÄTASOT: +10 (värinän voimakkuutta ja rytmiä voi säätää).
  LATAUSAIKA: 4 tuntia
  KÄYTTÖAIKA: Enintään 3 tuntia (matala intensiteetti), enintään 90 minuuttia (korkea intensiteetti).
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium (USB-latausasema mukana).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pieni mutta pippurinen We-vibe on mainio vibraattori pariskunnille. Vibraattoria voi ohjata sen painikkeilla tai sovelluksella. Sovelluksessa oli pieniä ongelmia varsinkin tietyillä puhelimilla. Vibraattorin ulkoa stimuloiva osa on erittäin tehokas, sisämoottori voisi olla hieman tehokkaampi/ enemmän tärinäasetuksia. Sisäosa ei aina osu niin helposti oikeaan kohtaan, mutta muuttamalla asentoa se toimii hyvin. Miesystäväsi nauttii varmasti myös kokemuksesta.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: We-Vibe 4 Plus Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *