We-Vibe Ditto Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Värisevä Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

We-Vibe Ditto Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Värisevä Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

119,00 €

  Kuvaus

  Jos olette kiinnostuneita anaalileikeistä ja vain paras on kyllin hyvää, We-Vibe on valmistanut tämän ylellisen aloittelijatapin juuri teitä varten.

  We-Vibe Ditto on täydellinen mauste sekä miesten että naisten nautintoon, sillä sen ergonominen muotoilu mukautuu anatomiaanne ja varmistaa nautinnollisen käyttökokemuksen.

  Leikkikää sen kymmenellä värinäasetuksella, joita voitte ohjata mukana tulevalla langattomalla kaukosäätimellä. Tapin avulla viette esileikin, yhdynnän tai peräti julkisilla paikoilla tapahtuvat salaiset leikkinne aivan uusiin ulottuvuuksiin.

  Voitte myös ladata ilmaisen We-Vibe Connect -sovelluksen älypuhelimeenne ja ohjata tappia (ja muita We-Vibe -tuotteita) sen avulla. Sovelluksen kautta ohjaatte tappia helposti vaikka olisitte pitkänkin matkan päässä toisistanne. Lisäksi sovelluksen avulla voi luoda omia värinärytmejä, jolloin saatte juuri teille parhaiten sopivaa stimulaatiota.

  Ditto on vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa. Lataatte sen helposti mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. 90 minuutin latauksella saatte jopa kaksi tuntia leikkiaikaa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Vartaloystävällinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  BPA-VAPAA: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  KOKO: 8,8 cm pitkä, josta n. 7 cm sisään asetettavaa. Halkaisija enint. 3,2 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium (USB-latausjohto mukana).
  PARISTOT: 1 x 2032-nappiparisto (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 10 kaukosäätimellä, 10+ sovelluksella.
  HUOM: Ei toimi modifioitujen Android-käyttöjärjestelmien kanssa, kuten esim. Huawei EMUI.
  MUKANA: Näytepakkaus We-Vibe Lube by Pjur -liukuvoidetta (2 ml).
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Tyylikäs, mutta ei täydellinen Tyylikäs peppulelu, jossa hauskat värinät, mutta myös parantamisen varaa. Kaukosäätimellä toimii huonosti, kroppa blokkaa tehokkaasti bluetooth-yhteyden. Äpillä toimii kuitenkin moitteettomasti. Koko on maltillinen, ei ole pelottava vähemmän kokeneellekaan. Materiaali hyvälaatuista ja muotoilu onnistunut. Laadussa ei ole valittamista. Itselläni (naisella) ollut käytössä myös yhdynnän aikana ja värinä oli myös miehelle nautinnollista. Lelun kanta tuli kuitenkin hieman häiritsevästi tielle yhdynnässä, mutta tämä lienee yksilöllistä. Värinöissä vaihtoehtoja riittää ja äpin avulla näistä voi yhdistellä haluamansa kombinaation. Ei kuitenkaan viittä tähteä värinöille, omaan makuuni monet olivat liian epäsäännöllisiä. Tasaista surinaa kaipaaville vain muutama vaihtoehto tarjolla. Lisäksi pieninkin voimakkuus on jo aika kova, ainakin jos akku on täydessä latauksessa. Maltillisempikin mielestäni riittäisi. Ei ole pölyttymään jäänyt, mutta ei toisaalta yllä edes top viitoseen. Ainoaksi hankinnaksi en suosittele, mutta ihan hauska lisä lelulaatikkoon.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: We-Vibe Ditto Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Värisevä Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *