We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

129,00 €

  Kuvaus

  We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection on upea seksilelusetti, josta voitte nauttia yhdessä.

  Setin keskipisteenä toimii huomaamattomaksi muotoiltu mutta äärimmäisen tehokas We-Vibe Tango -vibraattori, joka tarjoaa helposti kohdistettavaa ja huiman voimakasta värinää. Vibraattoria voi käyttää esim. klitoriksen tai muiden vartalon erogeenisten alueiden stimulointiin, joten se sopii erinomaisesti osaksi esileikkiä tai itsetyydytystä.

  Tangon lisäksi settiin kuuluu Glow G-pistestimulaattori ja Dusk Eturauhasstimulaattori. Niitä voi käyttää sellaisenaan, mutta lisäksi molemmissa on paikka Tangolle, joten niitä voi käyttää myös yhdessä vibraattorin kanssa, jolloin pääsette nauttimaan värisevästä stimulaatiosta myös sisäisesti. G-pistettä ja eturauhasta stimuloimalla on mahdollista saada todella syviä ja voimakkaita orgasmeja.

  Kaikki Pleasure Mate Collection -setin osat ovat täysin vesitiiviitä, joten voitte nauttia niistä myös suihkussa tai kylvyssä. Vibraattorissa on kahdeksan erilaista värinäasetusta, joita vaihtelette helposti sen pohjassa olevan painikkeen avulla. Pohjaan syttyy välkkyvä valo siinä vaiheessa kun akun varaus on vähissä, ja vibraattorin voi ladata mukana tulevalla latausjohdolla.

  Suosittelemme käyttämään setin kanssa laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne siitä kaiken irti.

  Tiedot

  WE-VIBE TANGO VIBRAATTORI
  MATERIAALI: ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 8 cm.
  LEVEYS: 1,6 cm.
  PAINO: 40 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium.
  LATURI: USB-latausjohto mukana.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia - merkkivalo vilkkuu, kun akun varaus on vähissä.
  LATAUSAIKA: 90 min.
  VÄRINÄTASOT: 8 erilaista.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  WE-VIBE GLOW G-PISTESTIMULAATTORI
  MATERIAALI: Silikoni.
  PITUUS: 14,3 cm, josta n. 12,5 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 3-3,6 cm.

  WE-VIBE DUSK ETURAUHASSTIMULAATTORI
  MATERIAALI: Silikoni.
  PITUUS: 9,4 cm, josta n. 6 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 3 cm.

  LIUKUVOIDESUOSITUS: Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection -seksilelujen kanssa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Laadukas yhdistelmä Tango on uusi lempileluni! Se on huomaamaton ja nautinnollinen voimanpesä. Tangon värinä on voimakasta ja jyrisevää ollen suhteellisen hiljainen (ei kuulu toiseen huoneeseen). Tangossa on tarjolla 8 (4 tasaista + 4 rytmitettyä) värinäasetusta ja muotoillun kärjen ansiosta värinää voi kohdistaa laajemmalle alueelle tai pistemäisesti. Ensimmäinen voimakkuus tasaisista värinäasetuksista on jo itselleni riittävä, taaten orgasmin muutamissa minuuteissa. Suosittelen lataamaan Tangoa suoralla alustalla ja kiinnittämään huomiota siihen, että latausnavat ovat kohdillaan, sillä kontakti irtoaa helposti eikä laite tällöin lataudu kunnolla vaikka latausvalo palaakin.

  Eturauhasstimulaattorina en osaa Duskia arvioida, mutta Dusk toimii apuvälineenä Tangolle myös vaginallisilla henkilöillä, jos haluaa vapauttaa kätensä muihin toimiin tai välttää Tangosta käteen välittyvää värinää. Liitin Tangon Duskiin, jonka päälle levitin vesiliukoista liukuvoidetta ja asetin sen vaginaani, jolloin Tango tuli kosketuksiin klitorikseni kanssa. Samalla Tangoa voi myös liikuttaa tehden kegeleitä, tarjoten nautinnollisen tavan harjoittaa lantionpohjalihaksia. Aivan mahtavaa! Tämä Epiphoran vinkkaama kombo olikin yksi syy miksi ostin Pleasure Mate Collectionin pelkän Tangon sijaan.

  Glow G-pistestimulaattorin sutjakka muotoilu sopii hyvin anatomialleni. Glown päädyssä on aukko, jonne Tangon voi asettaa jos haluaa Glown värisevän. Mielestäni Glow vaimentaa Tangon värinää liikaa, joten kokeilin Glowta G-pistestimulaatioon ja Tangoa klitorisstimulaatioon yhtä aikaa. Nautinnollinen yhdistelmä, joka olisi vielä parempi jos Glow olisi pidempi, sillä se jää liian lyhyeksi enkä saa siitä kunnon otetta käyttäessäni sitä yksin (varsinkaan jos käytössä on liukuvoidetta). Glow on myös hankala puhdistaa sisältä jos sinne menee esimerkiksi liukuvoidetta, sillä sisälle ei näe tai yletä kunnolla ilman apuvälineitä.

  Vaikka koko setti on käytössä, sen ehdottomin tähti on mielestäni Tango, Glown tullessa toisena. Arvosanaani laskevat Tangon lataamiseen vaadittava tarkkuus, Glown puhdistamisen haasteellisuus ja lyhyt varsi.

  Suosittelen Pleasure Mate Collectionia laadukkaiden, turvallisista materiaaleista tehtyjen lelujen etsijöille, jotka haluavat hyvän vibraattorin ja mahdollisuuden yhdistellä sitä G-piste- ja eturauhasstimulaatioon. Samalla kannattaa ostaa myös hyvä vesiliukoinen liukuvoide (esimerkiksi Sliquid H20), joka lisää nautinnollisuutta entisestään.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *