We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection
SÄÄSTÄ 22%
99,90 €
SÄÄSTÄ 22%
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  1
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  2
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  3

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

4.5 (1)
129,00 € 99,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection on upea seksilelusetti, josta voitte nauttia yhdessä.

Setin keskipisteenä toimii huomaamattomaksi muotoiltu mutta äärimmäisen tehokas We-Vibe Tango -vibraattori, joka tarjoaa helposti kohdistettavaa ja huiman voimakasta värinää. Vibraattoria voi käyttää esim. klitoriksen tai muiden vartalon erogeenisten alueiden stimulointiin, joten se sopii erinomaisesti osaksi esileikkiä tai itsetyydytystä.

Tangon lisäksi settiin kuuluu Glow G-pistestimulaattori ja Dusk Eturauhasstimulaattori. Niitä voi käyttää sellaisenaan, mutta lisäksi molemmissa on paikka Tangolle, joten niitä voi käyttää myös yhdessä vibraattorin kanssa, jolloin pääsette nauttimaan värisevästä stimulaatiosta myös sisäisesti. G-pistettä ja eturauhasta stimuloimalla on mahdollista saada todella syviä ja voimakkaita orgasmeja.

Kaikki Pleasure Mate Collection -setin osat ovat täysin vesitiiviitä, joten voitte nauttia niistä myös suihkussa tai kylvyssä. Vibraattorissa on kahdeksan erilaista värinäasetusta, joita vaihtelette helposti sen pohjassa olevan painikkeen avulla. Pohjaan syttyy välkkyvä valo siinä vaiheessa kun akun varaus on vähissä, ja vibraattorin voi ladata mukana tulevalla latausjohdolla.

Suosittelemme käyttämään setin kanssa laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne siitä kaiken irti.

Tiedot

WE-VIBE TANGO VIBRAATTORI
MATERIAALI: ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 8 cm.
LEVEYS: 1,6 cm.
PAINO: 40 g.
VESITIIVIS: Kyllä.
AKKU: Ladattava litium.
LATURI: USB-latausjohto mukana.
KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia - merkkivalo vilkkuu, kun akun varaus on vähissä.
LATAUSAIKA: 90 min.
VÄRINÄTASOT: 8 erilaista.
ÄÄNITASO: Hiljainen.
SÄÄDIN: 1 painike.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

WE-VIBE GLOW G-PISTESTIMULAATTORI
MATERIAALI: Silikoni.
PITUUS: 14,3 cm, josta n. 12,5 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 3-3,6 cm.

WE-VIBE DUSK ETURAUHASSTIMULAATTORI
MATERIAALI: Silikoni.
PITUUS: 9,4 cm, josta n. 6 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 3 cm.

LIUKUVOIDESUOSITUS: Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection -seksilelujen kanssa.

TUOTENUMERO: 14611.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Laadukas yhdistelmä

Tango on uusi lempileluni! Se on huomaamaton ja nautinnollinen voimanpesä. Tangon värinä on voimakasta ja jyrisevää ollen suhteellisen hiljainen (ei kuulu toiseen huoneeseen). Tangossa on tarjolla 8 (4 tasaista + 4 rytmitettyä) värinäasetusta ja muotoillun kärjen ansiosta värinää voi kohdistaa laajemmalle alueelle taipistemäisesti. Ensimmäinen voimakkuus tasaisista värinäasetuksista on jo itselleni riittävä, taaten orgasmin muutamissa minuuteissa. Suosittelen lataamaan Tangoasuoralla alustalla ja kiinnittämään huomiota siihen, että latausnavat ovat kohdillaan, sillä kontakti irtoaa helposti eikä laite tällöin lataudu kunnolla vaikkalatausvalo palaakin. Eturauhasstimulaattorina en osaa Duskia arvioida, mutta Dusk toimii apuvälineenä Tangolle myös vaginallisilla henkilöillä, jos haluaa vapauttaakätensä muihin toimiin tai välttää Tangosta käteen välittyvää värinää. Liitin Tangon Duskiin, jonka päälle levitin vesiliukoista liukuvoidetta ja asetin senvaginaani, jolloin Tango tuli kosketuksiin klitorikseni kanssa. Samalla Tangoa voi myös liikuttaa tehden kegeleitä, tarjoten nautinnollisen tavan harjoittaalantionpohjalihaksia. Aivan mahtavaa! Tämä Epiphoran vinkkaama kombo olikin yksi syy miksi ostin Pleasure Mate Collectionin pelkän Tangon sijaan. Glow G-pistestimulaattorinsutjakka muotoilu sopii hyvin anatomialleni. Glown päädyssä on aukko, jonne Tangon voi asettaa jos haluaa Glown värisevän. Mielestäni Glow vaimentaa Tangon värinääliikaa, joten kokeilin Glowta G-pistestimulaatioon ja Tangoa klitorisstimulaatioon yhtä aikaa. Nautinnollinen yhdistelmä, joka olisi vielä parempi jos Glow olisi pidempi,sillä se jää liian lyhyeksi enkä saa siitä kunnon otetta käyttäessäni sitä yksin (varsinkaan jos käytössä on liukuvoidetta). Glow on myös hankala puhdistaasisältä jos sinne menee esimerkiksi liukuvoidetta, sillä sisälle ei näe tai yletä kunnolla ilman apuvälineitä. Vaikka koko setti on käytössä, sen ehdottomin tähtion mielestäni Tango, Glown tullessa toisena. Arvosanaani laskevat Tangon lataamiseen vaadittava tarkkuus, Glown puhdistamisen haasteellisuus ja lyhyt varsi. SuosittelenPleasure Mate Collectionia laadukkaiden, turvallisista materiaaleista tehtyjen lelujen etsijöille, jotka haluavat hyvän vibraattorin ja mahdollisuuden yhdistellä sitäG-piste- ja eturauhasstimulaatioon. Samalla kannattaa ostaa myös hyvä vesiliukoinen liukuvoide (esimerkiksi Sliquid H20), joka lisää nautinnollisuutta entisestään. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi