XL Sucker Automaattinen Penispumppu

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

XL Sucker Automaattinen Penispumppu

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

36,90 €

  Kuvaus

  Laadukas XL Sucker Automaattinen Penispumppu luo alipaineen peniksesi ympärille automaattisesti. Paina vain kahvassa olevaa painiketta, jolloin pumppu imee ilman ulos sylinteristä.

  Alipaine peniksen ympärillä kiihdyttää verenkiertoa, jolloin saat kookkaamman erektion. Saadaksesi parhaan tuloksen, kannattaa aloittaa hitaasti. Sivele hieman vesipohjaista liukuvoidetta pumpun pohjaan, vie peniksesi (mutta ei kiveksiä) sen sisään, paina pumpun painiketta ja seuraa peniksesi kasvua. Pysäytät pumpun painamalla painiketta uudestaan.

  Älä koskaan pumppaa niin paljon, että siitä tulee kivuliasta. Pumppaamisen pitäisi olla hauska ja nautinnollinen kokemus.

  Käytön jälkeen huomaat myös, että peniksen tuntoherkkyys kasvaa, joten pumppua voi käyttää osana itsetyydytystä tai seksiä.

  XL Sucker on edullisempi vaihtoehto kuin monet muut markkinoilta löytyvät penispumput, mutta se on silti laadukas tuote, jota on helppo käyttää.

  Pumppu on CE-sertifioitu. Se on valmistettu TPE:stä ja ABS-muovista. Pumppu toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Huomioithan, ettei penispumpun avulla ole mahdollista kasvattaa penistä pysyvästi, vaan sen vaikutus on väliaikainen. Jos kuitenkin käytät sitä usein esim. ennen seksiä, saat siitä paljon iloa irti. Monet miehet kokevat itsetyydytyksen ja seksin nautinnollisemmaksi penispumpun käytön jälkeen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Ihoystävällinen TPE ja ABS-muovi.
  MITAT: Pituus 20 cm, halkaisija 6,5 cm.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PARISTOT: 4 x AAA (ei mukana).
  SOPII: Useimmille miehille.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Lopputulos
  kelpopumppu mukava ja helppo käyttää ainoa vika on itse olen melko"iso" sylinterin liitosputki on niin pitkä että ottaa terskaan kiinni, elikkä sylinteri liian lyhyt isommille miehille
  eli sylinrerin lyhyys tiputti pisteitä2-3cm mittaa lisää olisi oiva parannus
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: XL Sucker Automaattinen Penispumppu

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *