You2Toys Ball of Lust Vibraattori
You2Toys Ball of Lust Vibraattori
19,99 €
You2Toys Ball of Lust Vibraattori  1
You2Toys Ball of Lust Vibraattori  2

You2Toys Ball of Lust Vibraattori

4.8 (1)
19,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

You2Toys Ball of Lust Vibraattori tarjoaa nautinnollista stimulaatiota, joka muistuttaa suuseksiä.

Ball of Lust on hoikka ja huomaamattomaksi muotoiltu vibraattori, joka mahtuu näppärästi käsilaukkuun mukaan. Vibraattorin värinä on varsin tehokasta ilman että se tuntuu liian intensiiviseltä, joten se sopii hyvin käyttäjille, jotka nauttivat kevyemmästä stimulaatiosta.

Vibraattorin kärjessä on pieni metallinen hierontakuula, joka pyörii kuljettaessasi sitä ihollasi. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta liukuvoidetta, jolloin sen stimulaatio tuntuu erehdyttävästi suuseksiltä.

Voit käyttää Ball of Lust -vibraattoria kiihottaviin lämpötilaleikkeihin viilentämällä tai lämmittämällä kuulaa vesihauteessa ennen käyttöä. Kokeile lämpötilaa kuitenkin esim. käsivarren iholle ennen kuin viet vibraattorin intiimialueille.

Ball of Lust on jälleen uusi bestselleri saksalaiselta You2Toys -valmistajalta, ja tanskalainen seksilelubloggaaja JoanB.dk valitsi sen testivoittajaksi vertaillessaan edullisia suuseksisimulaattoreita.

Tiedot

MATERIAALI: Metalli ja samettinen PU-päällysteinen ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 13,5 cm.
LEVEYS: 1,5 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 14514.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
No hei sinä!

Tämä pieni vibraattori on erittäin hauska! Se ei ole kovin iso ja voi olla hieman vaikeaa pitää siitä kunnolla kiinni, kun siinä on liukuvoidetta, mutta mielestäni se vaatii vain vähän harjoittelua. Toinen "ongelma" voi liittyä puhdistukseen, koska pallon reunan puhdistus voi olla hieman vaikeaa, samoin kuin pieni syvennyspurppuranpunaisen kappaleen takana, joka pitää palloa tukevasti kiinni. Mutta jos keskittyy näihin alueisiin, puhdistus ei ole ongelma. Varren pituus on hyvä asia, koskasillä pääsee G-pisteeseen ja pallo antaa aivan uuden kokemuksen, joka ei ole liian äärimmäinen. Hyvä neuvo on kytkeä vibraattori päälle ja antaa peukalon liikutellapalloa, kun se kuumenee. Ja jos se on aivan uusi, pallo voi jäädä hieman kiinni. Sitten sitä pitää vain löysätä. Kaiken kaikkiaan loistava vibraattori javälttämätön naiselle, joka haluaa hemmotella itseään. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi