You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm
You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm
34,90 €
You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm  1
You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm  2
You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm  3
You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm  4

You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo 18 cm

4.8 (4)
34,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

You2Toys Keskikokoinen Silikoninen Dildo on erinomainen valinta ensimmäistä dildoaan etsivälle, joka haluaa mahdollisimman luonnollisen käyttökokemuksen.

Dildon muotoilu vastaa aitoa asiaa, sillä siinä on selkeästi erottuva terska, varren suonitus ja tyvessä pehmeät kivekset.

Dildon pohja toimii myös tehokkaasti kiinnittyvänä imukuppina, jonka avulla voit kiinnittää dildon koville, sileille pinnoille ja nauttia siitä ilman käsiä.

Upea, laadukkaasta silikonista valmistettu dildo on aina valmis sinua varten. Se soveltuu niin soololeikkeihin kuin kumppanin kanssa käytettäväksi. Voit myös kiinnittää sen lempivaljaisiisi.

Joustava dildo tuntuu miellyttävän pehmeältä käytössä. Sen kokonaispituus on 18 cm, josta 14 cm on sisään asetettavaa.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
HALKAISIJA: 2,6-3,6 cm.
PITUUS: 18 cm, josta 14 cm sisään asetettavaa.
IMUKUPPI: Kyllä.
VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.

TUOTENUMERO: 18107.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Melkein kuin se olisi elävä!

Uskomattoman luonnonmukainen. Nyt rakkaani voi leikkiä toisen "miehen" kanssa ja olla silti uskollinen minulle! Olen iloinen voidessani auttaa häntä! Niin jännittävää! Lue lisää

-
5 5 1
Herkullisen realistinen dildo

Juuri tarpeeksi kova, epätasaisen tekstuurin lisästimulaation ja imukupin ansiosta tämä on erittäin mukava hieman isompi dildo sormin leikkimisen jälkeen. ;)

-
5 5 1
Upea dildo aloittelijalle

Olen melko kokematon anaalilelujen kanssa, mutta tämä lipsahti heti sisään lyhyen lämmittelyn jälkeen. Koko sopii täydellisesti myös minun kaltaiselleni aloittelijalle, en olisi halunnut isompaa enkä pienempää. Dildon suonet ja pää erottavat sen muista "tylsemmistä" dildoista, jotka tarjoavatlisästimulaatiota, kun käytät sitä. Imukuppi on myös erittäin vahva, niin kauan kuin asetat sen tasaiselle alustalle, se pysyy paikallaan. Dildo on myös valmistettusilikonista, mikä on mielestäni erittäin suuri plussa. Silikoni on mielestäni paras materiaali leluihin, jos sinulla on jonkinlainen lelu. Lue lisää

-
5 5 1
Lahja mieheltäni

Se on mukavan kokoinen, sekä imeä että pitää sisällä, mieheni kiihottuu, koska se on luonnollisen näköinen, kun se on sisälläni, taatusti sellainen, josta nautin myös yksin ollessani. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi