You2Toys Venus Butterfly Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

You2Toys Venus Butterfly Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

Kuvaus

You2Toys Venus Butterfly Vibraattori tarjoaa nautinnollista, portaatonta värinää, jota ohjaat helposti kaukosäätimen avulla. Sinun tarvitsee vain pukea vibraattori päällesi ja nautinto on taattu. Voit myös antaa kaukosäätimen kumppanisi käsiin, jolloin voitte nauttia leikeistä yhdessä.

Venus Butterfly on soma perhosvibraattori, jonka joustavat ja säädettävät remmit kiinnität reisiesi ympärille, jolloin vibraattori asettuu klitoristasi vasten. Perhosen "nenä" kiihottaa klitoristasi samalla kun sen "häntä" tarjoaa kevyttä stimulaatiota anuksen alueelle. Vibraattori pysyy remmien avulla paikallaan, jolloin kätesi jäävät vapaiksi ohjaamaan kaukosäädintä tai muihin nautintoihin, jos olet antanut kaukosäätimen kumppanillesi.

Venus Butterfly toimii 2 x AA-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana. Huomioithan, että kaukosäädin on johdolla kiinni vibraattorissa.

Tiedot

MATERIAALI: PVC.
VESITIIVIS: Ei.
PARISTOT: 2 x AA (mukana).
KOKO: 9 cm x 3,5 cm.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, tanska.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Vibraatiovoimakkuus
Äänitaso
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Mahtava omg Täydellinen seksilelu pareille , olen aivan yllättynyt , on parempi kuin luulin. Antaa aivan mahtavat vibraatiot ja en olisi enemmän yllättynyt
5 5 1

Olet antamassa arviosi: You2Toys Venus Butterfly Vibraattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *