Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

133,00 €

109,00 €

  Kuvaus

  Zeus Arcana Electro Vibe Wand tarjoaa sinulle mahdollisuuden hemmotella itseäsi kiihottavalla sähköstimulaatiolla. Zeus Arcana stimuloi sinua sekä sähköimpulsseilla että tehokkaalla värinällä.

  Zeus Arcanan pää on pehmeä ja joustava, joten se mukautuu miellyttävästi vartalosi muotoihin. Hieromasauvassa on viisi erilaista värinäohjelmaa ja viisi voimakasta sähköimpulssitasoa, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Näin ollen voit käyttää sauvaa juuri haluamallasi tavalla.

  Hieromasauvan kyljessä on booster-painike, jonka avulla voit luoda oman, sykkivän sähköohjelmasi. Painele vain painiketta haluamassasi rytmissä.

  Näin käytät Zeus Arcana Electro Vibe Wand -sauvaa:
  1. Kytke Zeus Arcana verkkovirtaan mukana tulevalla adapterilla.

  2. Käynnistä sauva, valitse haluamasi intensiteetti ja värinäohjelma ja nauti sen ainutlaatuisesta stimulaatiosta. Suosittelemme käyttämään sauvan kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Sähköimpulssit jakautuvat koko laitteen koskettamalle alueelle, joten stimulaatio tuntuu erilaiselta riippuen kontaktipinnan koosta. Esim. sormenpäissä stimulaatio tuntuu voimakkaammalta kuin jos käytät laitetta koko kämmeneesi.

  3. Käytön jälkeen irrota Zeus Arcana pistorasiasta ja puhdista sen pää varovasti. Huomioithan, ettei sauva ole vesitiivis, joten puhdistat sen helpoiten kostealla kankaalla.

  Huom. Jopa alhaisimmalla tehotasollaan Zeus Arcanan sähköstimulaatio on varsin voimakasta, joten suosittelemme sitä käyttäjille, joilla on jo ennestään kokemusta sähköstimulaatiosta.

  Tiedot

  PITUUS, VIBRAATTORI: 32,2 cm.
  HALKAISIJA: 5,3 cm.
  PITUUS, JOHTO: 149 cm.
  VÄRINÄTASOT: 5 eri voimakkuutta.
  SÄHKÖSTIMULAATIO: 5 tasoa ja booster-painikkeen avulla mahdollisuus tehdä oma rytmi.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Zeus Arcana Electro Vibe Wand

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *