Alien Fleshlight Avatar

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Alien Fleshlight Avatar
 • Alien Fleshlight Avatar
 • Alien Fleshlight Avatar
 • Alien Fleshlight Avatar
 • Alien Fleshlight Avatar

Alien Fleshlight Avatar

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Jos olet koskaan fantasioinut seksistä avaruusolennon kanssa, tässä on tuote sinulle. Alien Fleshlight on todellinen Avatar-emätin, jonka avulla saat uskomatonta nautintoa.

  Alien Fleshlight toimii samoin kuin muutkin Fleshlight-tuotteet, eli sen sisällä on pehmeä, aitoa emätintä simuloiva holkki, jonka sisäpuoli on nystyröity tuottamaan mahdollisimman intensiivistä nautintoa. Sen kirkkaan sininen väri tuo kuitenkin mieleen ajatukset ulkoavaruuden viettelevistä asukeista ja muista futuristisista visioista, joten jos esim. Avatar-elokuvan kissamaiset olennot ovat mieleesi, tämä on ehdoton hankinta.

  Kuten monissa muissakin Fleshlighteissa, rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksesi ympärille alipaineen saadaksesi tiukemman tuntemuksen. Näin voit itse hallita kokemuksen intensiteettiä. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightien kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Käytön jälkeen voit vetää holkin ulos kuoresta ja puhdistaa sen huolellisesti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Anna holkin kuivua kokonaan puhdistuksen jälkeen, ja käytä sen sisä- ja ulkopintaan sen jälkeen Fleshlight Powder -huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Real Feel Super Skin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 25,4 cm.
  HALKAISIJA: 0,7–1,9 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Alien on super:) Alienin muotoilu on hyvä, ei lähde halkeamaan alkuosastaan niinkuin useimmat "aidon vaginan" muotoisella suuaukolla varustetut välineet.. Toimii tosi hyvin myös aidolla liukasteella, creamylla.. On hyvä tuote!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Alien Fleshlight Avatar

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *