Alien Fleshlight Avatar
Alien Fleshlight Avatar
66,99 €
Alien Fleshlight Avatar
Alien Fleshlight Avatar
Alien Fleshlight Avatar
Alien Fleshlight Avatar
Alien Fleshlight Avatar

Alien Fleshlight Avatar

4.6 (1)
66,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos olet koskaan fantasioinut seksistä avaruusolennon kanssa, tässä on tuote sinulle. Alien Fleshlight on todellinen Avatar-emätin, jonka avulla saat uskomatonta nautintoa.

Alien Fleshlight toimii samoin kuin muutkin Fleshlight-tuotteet, eli sen sisällä on pehmeä, aitoa emätintä simuloiva holkki, jonka sisäpuoli on nystyröity tuottamaan mahdollisimman intensiivistä nautintoa. Sen kirkkaan sininen väri tuo kuitenkin mieleen ajatukset ulkoavaruuden viettelevistä asukeista ja muista futuristisista visioista, joten jos esim. Avatar-elokuvan kissamaiset olennot ovat mieleesi, tämä on ehdoton hankinta.

Kuten monissa muissakin Fleshlighteissa, rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksesi ympärille alipaineen saadaksesi tiukemman tuntemuksen. Näin voit itse hallita kokemuksen intensiteettiä. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightien kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen voit vetää holkin ulos kuoresta ja puhdistaa sen huolellisesti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Anna holkin kuivua kokonaan puhdistuksen jälkeen, ja käytä sen sisä- ja ulkopintaan sen jälkeen Fleshlight Powder -huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa.

Tiedot

MATERIAALI: Real Feel Super Skin.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 25,4 cm.
HALKAISIJA: 0,7–1,9 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 11253.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Alien on super:)

Alienin muotoilu on hyvä, ei lähde halkeamaan alkuosastaan niinkuin useimmat "aidon vaginan" muotoisella suuaukolla varustetut välineet.. Toimii tosi hyvin myös aidolla liukasteella, creamylla.. On hyvä tuote! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi