TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Penisrenkaat

Kaipaatko tukevampaa ja kookkaampaa erektiota? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla upeita ja tehokkaita penisrenkaitamme, joista on apua myös silloin, kun haluat nauttia erektiostasi pitempään. Jos haluat kokeilla erityisen helppokäyttöistä mallia, aloittelijarenkaistamme löytyy monia yksinkertaisia tuotteita. Valikoimastamme löydät myös pidemmälle kehitetyt penisrenkaat, jotka tarjoavat kumppanillesi lisästimulaatiota yhdynnän aikana. Jotkut niistä asetetaan peniksen lisäksi myös kivesten ympärille, mikä tuntuu monista miehistä erityisen nautinnolliselta.

Myydyimmät tuotteet

Penisrengas lisää nautintoa ja pidentää seksin kestoa

Miten penisrengas toimii?

Monille miehille ja pariskunnille penisrengas on yksi ensimmäisistä kokeilluista seksileluista. Se on hyvin ymmärrettävää, sillä kyseessä on todella helppokäyttöinen seksilelu, jossa on paljon hyviä puolia sekä miehen että naisen näkökulmasta. Penisrenkaan pääasiallinen tehtävä on saada aikaan voimakkaampi ja pitempikestoinen erektio, jotta sekä sinä että kumppanisi voitte nauttia seksistä enemmän. Sen avulla erektiosi on entistä täyttävämpi, ja kumppanisi tulee kyllä huomaamaan eron. Sen käytön voi myös yhdistää penispumpun (kuten suositun Bathmaten) käyttöön, jolloin voit nauttia pumppaamisen tuloksista pitempään.

Vaan miten se oikein toimii? Pelkistetyimmillään kyseessä on tiukasti istuva rinkula, joka viedään ihan peniksen tyveen sen ollessa joko lepoasennossa tai erektiossa. Monet penisrenkaat on valmistettu joustavasta materiaalista, joten ne sopivat monenkokoisille miehille. Renkaan kuuluu istua tukevasti paikallaan, mutta se ei saa olla niin tiukka, että sen käyttö on epämukavaa. Sen ollessa paikallaan se pitää veren paremmin peniksessä, mikä saa aikaan tukevamman ja pitempikestoisen erektion. Syy tälle on se, että penisrengas estää paluuverenkiertoa peniksestä pois. Ei tietenkään kokonaan, mutta tarpeeksi, jotta huomaat eron. Se on myös erittäin kätevä ominaisuus silloin, kun erektion säilyttäminen pitempään on tarpeen, kuten vaikka Clone-A-Willy -peniskopiota valmistaessa.

Kaikenkokoiset ja -malliset penisrenkaat

Markkinoilta löytyy monenlaisia malleja. Renkaita on saatavilla kaikenkokoisina, -mallisina ja -värisinä, joten halusitpa sitten neutraalin mallin tai huomiotaherättävämmän version, löydät kyllä etsimäsi. Penisrenkaat voi jakaa karkeasti kolmeen kategoriaan: vibraattorilla, ilman vibraattoria ja sekä penikselle että kiveksille tarkoitettu malli. Perusrengas ilman vibraattoria on klassisin malli, joka sopii erinomaisesti mm. aloittelijoille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet erektiorengasta tai välttämättä muitakaan seksileluja. Perusrengas on todella helppokäyttöinen, joten sitä uskaltaa kokeilla kuka vain. Se antaa sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion.

Vibraattorilla varustettu penisrengas on suosituin näistä kolmesta. Se antaa kaikki samat hyödyt kuin perusrengaskin, mutta lisäksi siinä on muutama toiminto, joiden takia se on täysin korvaamaton makuuhuoneen puolella. Tärkein hyöty on se, että värisevä versio stimuloi sekä miestä että naista. Yhdynnän aikana vibraattori värisee nautinnollisesti sekä miehen penistä että naisen klitorista vasten. Useimmat naiset kaipaavat klitorisstimulaatiota saadakseen orgasmin, joten värinärengas saattaa hyvinkin olla juuri se, mitä olette kaivanneet seksielämäänne. Kolmas rengastyyppi, joka sujahtaa sekä peniksen että kivesten ympärille, antaa miehelle kiihottavan tunteen myös kivesten alueella. Valitsitpa näistä kolmesta minkä tahansa (tai kaikki kolme), saat varmasti uutta virtaa makuuhuoneeseen.

Osta suosikkisi Sinful.fi:stä

Valikoima on sanalla sanoen valtava, ja asiakaspalveluumme tuleekin monesti tiedusteluita renkaiden eroista. Meiltä löydät markkinoiden parhaan ja takuulla ystävällisimmän asiakaspalvelun, joten olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi. Laajasta valikoimasta voi olla vaikea saada otetta yksin, joten kysyminen kannattaa aina. Jos haussa on aivan ensimmäinen penisrenkaasi, kannattaa tutustua ainkin Sinfulin, Baseksin ja Screaming O:n tuotevalikoimaan.

Sinfulissa pyrimme siihen, että valikoimamme olisi mahdollisimman kattava, jotta meillä olisi varmasti tarjota jokaiselle jotain. Mutta se ei tarkoita sitä, että olisimme kelpuuttaneet mitä tahansa tuotteita myyntiin. Päinvastoin, kriteerimme ovat erittäin tiukat. Siksi voit olla varma siitä, että ostaessasi penisrenkaan tai minkä tahansa muun tuotteen meiltä, saat takuulla laadukkaan ja vartaloystävällisen tuotteen. Tuotteiden muotoiluun ja yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Lähde siis pelottomasti tutkimusmatkalle valikoimaamme ja löydä sieltä juuri sinun tarpeitasi vastaavat penisrenklaat kokemustasostasi riippumatta. Lue myös penisrengasoppaamme!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful