American Bombshell B-10 Warhead Anustappi 25 cm
American Bombshell B-10 Warhead Anustappi 25 cm
39,90 €
American Bombshell B-10 Warhead Anustappi 25 cm  1
American Bombshell B-10 Warhead Anustappi 25 cm  2
American Bombshell B-10 Warhead Anustappi 25 cm  3

American Bombshell B-10 Warhead Anustappi 25 cm

4.2 (2)
Saatavilla 20.1.2021 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
39,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Kunnioitusta herättävä American Bombshell B-10 Warhead Anustappi täyttää sinut takuulla äärimmilleen.

Warhead on pituudeltaan huikeat 25 cm ja halkaisijaltaan peräti 8 cm, joten se on ehdottomasti varsinainen XXL-anustappi. Nk. Triple ripple -muotoilu koostuu kolmesta aaltomaisesta juomusta ja tarjoaa lisästimulaatiota käytön aikana. Sen avulla tappia voi myös käyttää asteittain, pieni osa kerrallaan.

Tätä upeaa anaalilelua suosittelemme vain erittäin kokeneille käyttäjille. Todella täyttävästä stimulaatiosta nauttiville se on kuitenkin erinomainen hankinta.

American Bombshell B-10 Warhead on Vac-U-Lock -yhteensopiva, joten sitä voi käyttää Vac-U-Lock -valjaissa tai sen voi kytkeä yhteensopiviin seksikoneisiin.

Tiedot

MATERIAALI: PVC.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 25 cm.
HALKAISIJA: 8 cm leveimmillään.

Arvostelut
5
4
3
2
1
Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Loistava

Tuote on todella iso joten ei aloittelijoille, mutta jos isommasta pitää niin mielestäni ehdoton hankinta. Muotoilu ja koko aivan mahtava, kun tuon saa kolmatta juomua myöden sisään, niin kyllä tuntuu hyvälle. Lue lisää

-
5 4 1
Doc Johnson American Bombshell B-10

Itselläni on ollut jo aiemmin isoja leluja, muttei kuitenkaan vastaavalla muotoilulla tai Doc Johnsonin tuoteperheestä. Näin suureksi leluksi yllätyin materiaalin kovuudesta, mutta flataatittomuuden takia se ei olekaan pehmeätä. Tämä ei kuitenkaan tuoksu voimakkaasti kumiselle kuten jotkut flataatitomat lelut vaan jopa hiemanmielyttävältä, mistä ehdottomasti plussaa. Yläosan kyömyt tuntuvat hyvin sisään mennessään mutta ainakaan toistaiseksi ei niitten jälkeen kovuuden takia kovinpaljon syvemmälle mennäkään. Kokeneelle käyttäjälle kuitenkin mielestäni ehdoton hankinta jos pitää isoista leluista. Lue lisää

-
5 4 1
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi