TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fetissilelut

Fetissilelut ovat nautinnollisia apuvälineitä itsensä ja kumppaninsa haastamiseen makuuhuoneen puolella. Tältä sivulta löydät mm. kookkaat anaalilelut, penistä ja kiveksiä stimuloivat CBT-lelut, erittäin tehokkaat vibraattorit, kookkaat strap-onit sekä valikoimamme suurimmat dildot. Löydä omat suosikkisi laadukkaiden fetissilelujen joukosta ja lähde tutkimusmatkalle haastavampiin fantasioihisi - yksin tai kumppanisi kanssa.

Myydyimmät tuotteet

Fetissilelut mahdollistavat haastavammat nautinnot

Mitä fetissi ylipäänsä tarkoittaa?

Sanalla “fetissi” tarkoitetaan pääsääntöisesti voimakasta seksuaalista mieltymystä materiaaliin, esineeseen tai vartalon osaan, jota ihmiset eivät yleensä seksualisoi. Monille fetissilelut tuovat välittömästi mieleen nimenomaan bondage-leikit tai piiskauksen, mutta oikeasti käsite on huomattavasti laajempi. Ehkä parhaiten fetissejä voi kuvata sanalla “erilainen”, sillä ne ovat aina tavalla tai toisella valtavirrasta poikkeavia. Erilaiset fetissit ovat kuitenkin todella yleisiä, ja siksi myös fetissilelut ovat saavuttaneet räjähdysmäisen suosion.

Me täällä Sinfulilla olemme kiinnostuneita kaikenlaisesta seksuaalisuudesta ja koska toimintamme tavoitteena on inspiroida ihmisiä parempaan seksielämään, pyrimme tarjoamaan kaupassamme laajasti erilaisia tuotteita, joista jokainen toivottavasti löytää itselleen sopivia. Fetissituotteiden kategoriasta löydät kattavasti erilaisia sidontavälineitä bondageen, piiskoja ja läimäyttimiä S/M-leikkeihin, nipistimiä ja pumppuja monenlaiseen stimulaatioon, silmänaamioita, maskeja ja suukapuloita aistileikkeihin, seksikoneita ja -huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin, tuotteita sähköseksiin ja lääkärileikkeihin, siveysvöitä, fetissiasuja sekä erilaisia tavanomaista kookkaampia anaalileluja, penistä ja kiveksiä stimuloivia leluja (kuten metallisia penisrenkaita), todella tehokkaita Magic Wand -vibraattoreita, suuria strap-oneja sekä valtavia dildoja. Fetissilelut ovat erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa haastaa itseään ja/tai kumppaniaan makuuhuoneen puolella.

Fetissilelut auttavat lisäämään uutta virtaa seksielämään

Omien ja kumppaninsa fetissien löytäminen ja niihin tutustuminen on oivallinen tapa lisätä kipinää parisuhteeseen. Aivan ensimmäinen askel on panostaa kommunikaatioon ja toki myös omaan itsetuntemukseen. Kannattaa keskustella kumppaninsa kanssa siitä, minkä kokeileminen kiinnostaa ja millaiset fetissilelut saattaisivat olla tukena kokeiluissa. Keskustelut voivat paljastaa teille aivan uusia puolia toisistanne ja ne jo itsessään tuovat uutta puhtia seksielämään. Sitten kun olette selvittäneet sellaiset kiinnostuksen kohteet, joita voitte lähteä tutkailemaan yhdessä, luottamuksen rakentaminen on tärkeä osa prosessia. Olipa fetissinne mitä tahansa, omien ja kumppaninsa rajojen löytäminen ja kunnioittaminen on elintärkeä osa niiden toteutusta.

Monet fetissilelut ja -välineet haastavat käyttäjänsä tavalla tai toisella. Esimerkkinä vaikkapa sidontaleikit, joissa itse sitomisen voi suorittaa hyvin monella tavalla: köydellä, teipillä, kahleilla, käsiraudoilla, jne. Osta niistä vaatii enemmän harjoittelua ja osaamista kuin toiset, ja toisaalta on tärkeää opetella myös sitomaan siten, ettei aiheuta toiselle fyysistä vahinkoa. Kommunikaatio on todella tärkeässä roolissa, jotta sidottava osapuoli ymmärtää kertoa, jos vaikkapa raaja puutuu tai olo muuttuu muuten liian epämukavaksi. Aina ennen sidontaleikkejä tai muita rajoja koettelevia kokemuksia on syytä sopia turvasanasta, jonka avulla leikki saadaan loppumaan nopeasti tarvittaessa. Turvasanaa on myös osapuolien aina kunnioitettava.

Osta laadukkaat fetissituotteet Sinful.fi:stä

Seksilelukaupastamme löydät varmasti etsimäsi riippumatta siitä, millainen fetissilelu on haussa. Valitsemme valikoimamme tuotteet äärimmäisen huolellisesti laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Master Series, Oxballs ja Anal Fantasy, jotta voimme mennä takuuseen niiden käytettävyydestä ja kestävyydestä. Meiltä löydät ainoastaan turvallisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, joista löytyy sekä aloittelijoille että kokeneille konkareille sopivia vaihtoehtoja. Valikoimaa myös kehitetään jatkuvasti, joten jos et heti löydä etsimääsi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa voimme selvittää, saisimmeko toivomasi tuotteen osaksi tuotevalikoimaa.

Sex Shop Sinful on vuodesta 2008 työskennellyt sen eteen, että voisimme inspiroida asiakkaitamme parempaan, leikkisämpään ja kokeellisempaan seksielämään. Seksuaalisuus on iso osa useimpien ihmisten elämää ja parhaimmillaan se on valtava voimavara, joka tuo elämään onnea ja iloa. Olemme vakaasti sitä mieltä, että seksilelujen avulla jokainen voi saada seksielämäänsä lisäpotkua. Siksi kauppamme on omistautunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua niin tuotteiden laadun kuin asiakaspalvelunkin suhteen. Ota vain meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää - osaamme varmasti auttaa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful