Anal Fantasy Classix Eturauhasstimulaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator
  • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator
  • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Anal Fantasy Classix Eturauhasstimulaattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Saatavilla 30.10.2019 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

20,90 €

Kuvaus

Anal Fantasy Classix Eturauhasstimulaattori on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja jämäkkää eturauhasstimulaatiota ilman että itse tappi tuntuu liian täyttävältä.

Classix Eturauhasstimulaattorin toimintaperiaate käyttää hyväkseen vartalon luonnollisia lihassupistuksia, joten sitä voi käyttää myös täysin ilman käsiä. Toki voit myös liikutella sitä käsin ohjataksesi stimulaatiota juuri sinne missä se tuntuu kaikista parhaalta. Eturauhasstimulaattorissa on leveä alaosa, joka hieroo välilihan aluetta vartalosi liikkeitä mukaillen. Levike toimii myös stopperina pitäen tapin turvallisesti paikallaan.

Anal Fantasy Classix on valmistettu jämäkästä lääketieteellisestä muovista, jonka avulla on mahdollista saavuttaa syviä eturauhasorgasmeja. Suosittelemme käyttämään laadukasta anaaliliukuvoidetta stimulaattorin kanssa, jolloin se on helpompi asettaa paikoilleen ja tuntuu kiihottavammalta käytössä. Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Pakkauksen mukana saat seksilelun puhdistusaineen (29 ml), rentouttavaa voidetta (10 ml), liukuvoidetta (10 ml) ja 2 kpl sormikondomeja, joita voi käyttää esileikkiin ja anuksen alueen rentouttamiseen ennen lelun ottamista käyttöön.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 11 cm, josta 9,5 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 2,7 cm leveimmillään.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Olet antamassa arviosi: Anal Fantasy Classix Eturauhasstimulaattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *