Anal Fantasy

Anal Fantasy on sarja upeita seksileluja, jotka avaavat tien entistä parempaan ja stimuloivampaan anaaliseksiin. Anal Fantasy -sarjan anustapeista, -vibraattoreista ja muista anaalileluista löytyy vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Nauti monipuolisesta stimulaatiosta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Muistakaa myös käyttää runsaasti anaaliliukuvoidetta tuotteiden kanssa, jotta kokemus on mahdollisimman nautinnollinen.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 26 tuotetta

Anal Fantasy tarjoaa fantastisen stimuloivia anaalinautintoja

Anaalileluja sekä aloittelijoille että kokeneempaan makuun

Jos löysit tiesi tälle sivulle, on hyvin mahdollista, että olet joko kiinnostunut kokeilemaan anaalinautintoja tai tiedät tasan tarkkaan, mitä haluat. Vaikka peppuleikit tuntuvat vieläkin olevan jonkinasteinen tabu, on upeaa, että yhä useammat ovat löytäneet tiensä kiihottaviin takaoven nautintoihin. Kyseessä on erittäin stimuloiva erogeeninen alue, joten anaaliseksistä nauttiminen ei katso sukupuolta tai seksuaalista suuntautumista; kuka tahansa voi nauttia siitä. Seksilelujätti Pipedream onkin lanseerannut tätä nautinnon muotoa varten laajan ja kattavan tuotesarjan nimeltä Anal Fantasy.

Sarjan seksileluista löytyy jotain jokaiseen makuun, joten saatavilla on leluja sekä uteliaille aloittelijoille että kokeneille konkareille. Jos peppuleikit ovat sinulle vielä tuntematonta aluetta, kannattaa aloittaa aloittelijan anaalileluista, jotka ovat kooltaan pienempiä. Löydät jokaisen yksittäisen tuotteen tuotetiedoista sen tarkat mitat. Jos olet kokeneempi, löydät valikoimasta varmasti malleja, jotka tarjoavat täyttävyyttä ja uusia haasteita. Valitsitpa minkä tahansa Anal Fantasy -sarjan tuotteista, voit varautua kiihottavaan ja intensiiviseen stimulaatioon.

Monipuolinen valikoima stimuloivia tuotteita

Anal Fantasy -tuotesarja ottaa laajasti huomioon erilaiset tarpeet ja halut. Koska tavanomainen anustappi on jo moneen kertaan keksitty, tuotesarja keskittyykin tarjoamaan monipuolista stimulaatiota esimerkiksi eturauhasen alueelle ja penikselle samanaikaisesti. Tämän sivun anaalihelmet ja -tapit on varustettu stimuloivilla värinöillä tai muilla ominaisuuksilla, jotka vievät anaalinautintosi astetta syvemmälle. 

Miehen eturauhanen on todella erogeeninen alue, joka vastaa naisen G-pistettä ja jota stimuloimalla mies voi saavuttaa orgasmin jopa ilman peniksen stimulointia. Sekä eturauhasta että G-pistettä voi hieroa anaalisesti sopivan kaartuvilla leluilla ja useat tämän sivun tuotteet ovatkin ottaneet muotoilussaan nämä mielihyväpisteet huomioon. Osa miehille suunnatuista tuotteista on myös varustettu penisrenkaalla, joten luvassa on todella kokonaisvaltaista stimulaatiota.

Jos kaipaat asteen kinkympää ja täyttävämpää stimulaatiota, voit tutustua esimerkiksi Anal Fantasyn tuhmiin gaper-mallisiin laajentaviin anaalitappeihin, joiden onton varren kautta kumppani voi kiusoitella sinua esimerkiksi sormilla tai seksileluilla.

Anal Fantasyn tuotteet ovat turvallisia käyttää

Anaalileikeissä on tärkeää ottaa huomioon turvallisuus ja hyvä hygienia. Ennen kuin aloitat, on aina hyvä lämmitellä sormella tai pienellä lelulla. Muista käyttää aina runsaasti liukuvoidetta. Hyvä sääntö on, että jos luulit laittaneesi liukkaria liikaa, laita perään vielä vähän lisää. Anaalileikkejä varten on kehitetty varta vasten anaaliliukuvoiteita, jotka ovat tavallista liukuvoidetta paksumpia ja riittoisampia, tehden kokemuksesta vieläkin nautinnollisemman.

Anal Fantasy -tuotteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat turvallisia anuksen alueella käytettäviksi, kuten silikoni, ABS-muovi ja lasi. Niistä ei liukene haitallisia aineita ja ne ovat täysin ftalaatittomia. Sen lisäksi tuotteissa on aina tukeva stopperi tai kädensija, jotta ne pysyisivät hyvin paikoillaan juuri siellä missä pitääkin.

Näin ollen Anal Fantasy pitää huolen sekä turvallisuudestasi että nautinnostasi, kun toteutat anaalifantasioitasi. Jos et löydä etsimääsi tältä sivulta, kannattaa tutustua myös muihin nautintoja pursuavien virtuaalisten hyllyjemme anaalituotteisiin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi