Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anaalihelmet

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anaalihelmet

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

22,90 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat erityisen stimuloivia anaalihelmiä, Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anaalihelmet ovat oikea valinta. Niiden sisällä on pienemmät kuulat, joiden painopiste muuttuu liikkeidesi mukana, jolloin ne tuottavat lisänautintoa "väristessään" sisälläsi. Ei tarvetta paristoille.

  Helminauhassa on kaikkiaan neljä helmeä, jotka voit asettaa sisään yksitellen, kunnes olet tyytyväinen stimulaation määrään. Helmet on päällystetty silkinpehmellä silikonilla ja jokainen niistä on halkaisijaltaan 3,2 cm.

  Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anaalihelmien mukana saat pienen tuubillisen rentouttavaa anaalivoidetta ja liukuvoidetta sekä 2 kpl sormiholkkeja, joita voi käyttää anuksen alueen lämmittelyyn ennen kuin viet anaalihelmet sisään.

  Voit käyttää anaalihelmiä myös kumppanisi kanssa siten, että hän vetää ne ulos niiden päässä olevan pienen lenkin avulla juuri ennen kuin saavutat kliimaksin, jolloin orgasmisi voimistuu entisestään.

  Käytön jälkeen puhdistat anaalihelmet helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella varmistaaksesi mahdollisimman korkean hygieniatason.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 26 cm.
  HELMIEN HALKAISIJA: 3,2 cm.
  MUKANA: 1 tuubi rentouttavaa anaalivoidetta, 1 tuubi liukuvoidetta, 1 tuubi seksilelun puhdistusainetta ja 2 kpl sormiholkkeja.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anaalihelmet

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *