Anal Fantasy Finger in the Ace Kit

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Anal Fantasy Finger in the Ace Kit
 • Anal Fantasy Finger in the Ace Kit
 • Anal Fantasy Finger in the Ace Kit
 • Anal Fantasy Finger in the Ace Kit

Anal Fantasy Finger in the Ace Kit

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Oletteko valmiita astumaan anaalinautinnon kiehtovaan maailmaan? Anal Fantasy -tuotemerkki on aihepiirin asiantuntija, ja heiltä löytyy erinomainen apuväline aloittelijoille tämän Finger in the Ace Kit -pakkauksen muodossa.

  Takapuoleen on piilotettu tusinoittain tuntoherkkiä hermopäätteitä, jotka vain odottavat tullakseen stimuloiduiksi, jotta pääsisit kokemaan aivan uudenlaista eroottista ekstaasia. Avain näihin uusiin kokemuksiin piilee hitaassa etenemisessä ja vartalon kuuntelemisessa.

  Tämä setti on omiaan kiihottavaan anaaliesileikkiin. Aloita sivelemällä Anal Eaze ‑rentoutusvoidetta anuksen ympäristöön. Sen jälkeen sujauta sormikondomi paikalleen, sivele sen pinnalle ja anukselle runsaasti Anal Moist -liukuvoidetta, ja sitten voitkin lähteä varovaiselle tutkimusmatkalle syvemmälle.

  Pakkauksessa on mukana 10 ml:n näytepakkaukset sekä rentoutusvoidetta että liukuvoidetta, ja niiden loppuessa voitte hankkia uusia suosikkeja verkkokaupastamme.

  Tiedot

  SISÄLTÄÄ: 3 x sormikondomia, näytepakkaus Anal Eaze -rentoutusvoidetta (10 ml), näytepakkaus Anal Moist -liukuvoidetta (10 ml).
  MATERIAALI: Lateksi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Anal Fantasy Finger in the Ace Kit

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *